Stefan Kuntz’dan Abdülkerim Bardakcı çıkışı: “Maçta oynamasına şaşırmadım değil”

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Abdülkerim Bardakcı’nın milli takım kadrosundan çıkarılması ve Karabağ maçında oynamasını değerlendirdi. Kuntz, “Dün maçta oynamasına şaşırmadım değil. Oynayabilecek durumdaysa bizimle iletişim kurulup burada olması sağlanabilirdi” dedi.

Stefan Kuntz’dan Abdülkerim Bardakcı çıkışı: “Maçta oynamasına şaşırmadım değil”

A Milli Takım’da baş ağrısı şikayeti nedeniyle kadrodan çıkarılan Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray’ın Karabağ ile oynadığı hazırlık maçında forma giymişti. Hırvatistan maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında konuşan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Abdülkerim Bardakcı’nın durumu hakkında konuştu.

Stefan Kuntz’dan Abdülkerim Bardakcı çıkışı: “Maçta oynamasına şaşırmadım değil” - Resim : 1

“İKİ HAFTALIK TEDAVİ SÜRECĞİ OLACAĞI SÖYLENMİŞTİ”

Stefan Kuntz şunları söyledi:

"Biz kamp için pazar günü toplandık. 4 günlük sürecin 3 gününü Abdülkerim hastanede geçirdi. Oradaki tedavi olduğu nöroloji bölümündeki uzman doktor bize rapor gönderdi. Bu raporda onun biraz dinlenmesi gerektiğini ve yaklaşık 2 haftalık tedavi süreci olacağı söylenmişti. Böyle bir net rapor aldığınızda uzmanlara güvenmeniz gerekiyor.

Stefan Kuntz’dan Abdülkerim Bardakcı çıkışı: “Maçta oynamasına şaşırmadım değil” - Resim : 2

Aynı zamanda futbolcular takımlar için çok önemli. Bize böyle bir rapor veriliyorsa, oyuncuları hiçbir şekilde riske sokamayız. Bu doğrultuda bu kararı verdik. Dün oynamasına şaşırmadım değil. Eğer bu süreçte tedavisi iyi gidiyorsa, oynayabilecek seviyedeyse buraya gelmesi sağlansa o bizim için daha olumlu olabilirdi."