İlginç kostümüyle gündem olmuştu! Bahar Candan'ın babası bakın kim çıktı!

Armağan Çağlayan'ın programında "Beynimin dörtte birini kullanıyorum" sözleriyle sosyal medyaya damga vuran Bahar Candan'ın babası bakın kim çıktı! Çok şaşıracaksınız...

İlginç kostümüyle gündem olmuştu! Bahar Candan'ın babası bakın kim çıktı!

Stili, lüks yaşam tarzı ve ilginç pozlarıyla adından sıkça bahsettiren Bahar Candan, konuk olduğu Armağan Çağlayan'ın programında açıklamalarıyla izleyicileri şaşırtmıştı.

İlginç kostümüyle dikkat çeken Candan, programın sonunda ise çok sevdiğini söylediği Nur Yerlitaş'ın kendisi için diktiği bir elbiseyi giydi. Bahar Candan'ın "Beynimin dörtte birini kullanıyorum. Çünkü öyle. Bana da yetiyor zaten" dedi.

 

İlginç kostümüyle gündem olmuştu! Bahar Candan'ın babası bakın kim çıktı! - Resim : 2

Armağan Çağlayan ise, "O kadar zekisiniz ki o yüzden dörtte birini kullanıyorsunuz, salaklık bende anlamadım" diyerek diye yanıt verdi.

5 bin TL maaş + SGK ile arkadaş arayan Bahar Candan, insanların bu paraya onun sehpası bile olmayı kabul ettiğini söyledi.

 

İlginç kostümüyle gündem olmuştu! Bahar Candan'ın babası bakın kim çıktı! - Resim : 4

İşte Benim Stilim yarışmasıyla şöhrete kavuşan Bahar Candan'ın ailesi de sosyal medyada merak konusu oldu.

İşte Bahar Candan'ın akademisyen babası

Hukuk öğrencisi olan Bahar Candan'ın babası yardımcı doçenttir. Doç. Dr. Hakan Candan, bir üniversitede Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi dersleri veriyor. Kentleşme üzerine dersler veren Hakan Candan, kızlarının çok zeki olduğuna dair bir açıklamada bulunmuştu.

 

İlginç kostümüyle gündem olmuştu! Bahar Candan'ın babası bakın kim çıktı! - Resim : 7

Hakan Candan, aynı zamanda yerel bir gazetede köşe yazarlığı da yapmaktadır. 

İlginç kostümüyle gündem olmuştu! Bahar Candan'ın babası bakın kim çıktı! - Resim : 8Hakan Candan'ın Bahar Candan dışında Nihal Candan ve Su Candan isminde 2 kızı daha vardır.