Suç örgütüne operasyon: Suikast silahı ele geçirildi

Polis tarafından suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 1'i emekli polis 3 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda suikast silahı kalem tabanca, ruhsatsız silah ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Suç örgütüne operasyon: Suikast silahı ele geçirildi

Muğla'nın Milas'ta polis ekipleri tarafından suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 1'i emekli polis 3 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda suikast silahı kalem tabanca, ruhsatsız silah ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sedat Şahin suç örgütüyle bağlantılı oldukları belirtilen şüphelilere yönelik çalışma başlattı. Alınan ihbar üzerine polis, içerisinde 3 kişinin bulunduğu 34 TC 3282 plakalı otomobili takibe aldı. Aracın geçiş güzergahı üzerinde kontrol noktası oluşturan polis, şüphelilerin bulunduğu otomobili durdurdu. Yapılan aramada ruhsatsız tabanca, suikast silahı kalem tabanca ve bu silahlara ait fişekler ele geçirildi. Otomobilde bulunan M.K., M.T. ve S.Y. gözaltına alındı. kimlik araştırmasında şüphelilerden M.K.'nın emekli polis olduğu öğrenildi.

 Gözaltına alınan 3 kişinin Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde işlemlerinin sürdüğü bildirildi.