Soylu, İmamoğlu'na yüklendi: Beleş siyaset

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ekrem İmamoğlu'nun 'beleş siyaset' yaptığını ileri sürdü. Soylu, "Devletin valisine it diyeceksin mağdur olacaksın. Böyle beleş siyaset var mı?" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nda 'mağduriyet' üzerinden yüklendi. İmamoğlu'nun yaptıklarına rağmen "Mağdurum" demesinin kabul edilemez olduğunu belirten Soylu, FOX TV'ye de görüntü yayınlamadığı için yüklendi.

Süleyman Soylu paylaştığı videoda şu görüşlere yer verdi:

Onları sabahtan akşama kadar savunan FOX Tv kanalı diyor ki, "Biz izledik. Buraya yayınlama gerek görmedik ayıp olur diye. Ama bunu da yanlış buluyoruz" diyor. Afedersin devletin valisine it diyeceksin mağdur olacaksın. Süleyman Soylu'ya laf söyleteceksin yine sen mağdur olacaksın. Atatürk portresini İstanbul Büyükşehir Belediyesi salonundan kendin indirtip, vali indirdi diyeceksin yine sen mağdur olacaksın. Allahınızı severseniz böyle beleş siyaset var mı ya? Bu beleş siyaset. Çocukluğumuzdan beri bu işin içindeyiz. Bu millet adına yumruk yemediğimiz gün kalmadı. Neremiz hasar alırsa alsın, önemli değil. Öyle beleşten geleceksin, ondan sonra da bir takım uydurmalarla bir takım laflarla beraber mağdur bir pozisyona kendini sokmak isteyeceksin. Milletimiz her şeyi görüyor, en ince şekilde takip ediyor.