Seyir halindeki otomobile pompalı tüfekli saldırı

Sultangazi'de seyir halindeki otomobile başka bir araç sürücüsü tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı. Saldırganın kaçış anları kameraya yansıdı.

Sultangazi'de yaşanan olayda, seyir halindeki otomobile başka bir araçtan kimliği belirlenemeyen sürücü tarafından pompalı tüfekle saldırıda bulunuldı. Saldırgan daha sonra aracıyla olay yerinden uzaklaştı. Saldırıda can kaybı ve yaralanan olmadı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Saldırı sonrası polis ekipleri olay yerinde geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. Olayın olduğu sırada çevrede bulunanların tek tek ifadesine başvuran polis, saldırı ile ilgili bilgi aldı. Saldırıyı görebilecek iş yerlerinin güvenlik kamera görüntülerine bakan polis ekipleri çevrede araştırma yaptı. Olay yerinde saldırı sırasında kullanılan silaha ait altı boş kovan bulundu.

"Kendimizi zor kurtardık"

Olayın görgü tanıklarından Rıdvan Yılmaz, "Biz burada arkadaşlarla sohbet ediyorduk. Bu sırada bir araç geçiyordu buradan. Başka bir araçta buraya geldi ve sürücüsü silahla diğer araç sürücüsüne ateş etmeye başladı. Saldırıya uğrayan araç sürücüsü kafasını eğerek, gaza basıp kaçtı. Biz de arada gidiyorduk. Kendimizi zor kurtardık." dedi.