Acun Ilıcalı'ya canlı yayında büyük şok! Herkesin ağzı açık kaldı!

Süper Lig'de mücadele eden BŞB Erzurumspor için TV 8'de “Erzurumspor Gecesi” adıyla yardım kampanyası düzenleyen Acun Ilıcalı canlı yayında şoke oldu. İşte 11 milyon TL bağış toplanan gecede herkesin ağzını açık bırakan telefon görüşmesi...

Acun Ilıcalı'ya canlı yayında büyük şok! Herkesin ağzı açık kaldı!

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Süper Lig'de mücadele eden BŞB Erzurumspor için TV 8'de “Erzurumspor Gecesi” ismiyle bir yardım kampanyası düzenledi.

BŞB Erzurumspor Başkanı Ömer Düzgün'ün de katıldığı canlı yayına telefonla bağlanan Ali Akyüz isimli bir kişi "Ben aç karnımı doyuramadım, Erzurum'a yardım mı edeceğim" sözleri herkesi şoke etti.

"Siz aradınız, biz aramadık sizi"

Arayan kişinin sözleri karşısında bir süre sessizlik yaşanırken Acu Ilıcalı da "Siz aradınız, biz aramadık sizi" diye yanıt verdi.

Ilıcalı, sözlerinin devamında ise, "Bu tip zorlukları buraya bağlanarak dile getirmek çok mantıklı gelmiyor bana" dedi.

Acun Ilıcalı'ya canlı yayında büyük şok! Herkesin ağzı açık kaldı! - Resim : 2

"Yıllardır Survivor'a başvura yapıyoruz ama kabul olmuyor"

Cenk Yıldıray isimli bir vatandaş ise, "Yıllardır Survivor'a başvura yapıyoruz ama kabul olmuyor, biz de dedik ki Erzurumspor'umuza bir bağış yapalım, o kabul olsun" dedi.

"Doğru yolu seçmişsiniz"

Acun Ilıcalı ise bu sözlere karşılık, "Erzurumspor'a yardım yapmak, Survivor'a katılmaktan daha kolay. Doğru yolu seçmişsiniz" dedi.

"Bu akşam bizim vaktimizi çalmayarak güzel bir iyilik yapabilirsiniz"

Bunun üzerine sözlerine devam eden Cenk Yıldıray isimli vatandaş "350 lira bağış yapmak istiyoruz" deyince iyice gerilen Ilıcalı, "350 lira mı bu? 350 lira bağışlayacaksınız. Valla bağışın miktarı olmaz ama sizin niyette çok sevimli bir durum sezmedim ben. Yani sonuçta burada yardım gecesi. Önemli bir gece. Keşke o telefonu çevirirken biraz düşünseniz. İnsanların bu akşamki motivasyonunu bozmasanız olur mu öyle şeyler? İyi şeyler yapar mısınız hayatta böyle. Var mı iyilikleriniz? Mesela bu akşam bizim vaktimizi çalmayarak güzel bir iyilik yapabilirsiniz. Değil mi? Sevaba girersiniz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan kampanyada toplam 11 milyon TL bağış toplandı.