Süper Lig ekibinde büyük şok! Teknik direktör, başkana istifasını sundu! Şehrin ileri gelenleri harekete geçti

Spor Toto Süper Lig ekibi takımı Bitexen Giresunspor'un Teknik Direktörü Hakan Keleş, Başkan Nahid Yamak'a istifasını sundu. Gözler, yönetimden çıkacak karara çevrilirken şehrin ileri gelenleri Hakan Keleş’i istifa kararından çevirmek için telefon görüşmeleri yaptı.

Süper Lig ekibinde büyük şok! Teknik direktör, başkana istifasını sundu! Şehrin ileri gelenleri harekete geçti

Spor Toto Süper Lig’in alt sıralarında yer alan Bitexen Giresunspor, dün ligin 31.haftasında Başakşehir ile karşılaştı. Ev sahibi ekip mücadeleyi 4-2 kaybetti.

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Hakan Keleş, taraftarın tepkisine çok üzüldüğünü ifade ederek, “Kazanmak çok önemliydi fakat rakibin her geldiği gol oldu bizde gol pozisyonları bulduk ancak kalecimizin hatalı yediği gol karşısında taraftarımız tepki verdi. Kaptan da olsa hatalı goller yiyebilir Ancak taraftarın hemen tepki vermesi bizi üzdü. İkinci yarı çok farklı bir maç oldu. Direkten dönenler attığımız goller inanılmaz bir ikinci yarı oldu. Sahada inanılmaz bir mücadele vardı ikinci yarıda. Bu oyuncular bu tepkileri hak etmiyorlar. Bu mücadele ile bu takımı oyuncularımızın ligde tutacağına inanıyorum. İnşallah yıllar sonra çıktığımız bu ligde yeterli desteği vermeyenler pişman olmaz. Bazı şeyleri konuşmak istiyorum ama konuşmak istemiyorum çünkü takım zarar görmesin istiyorum. İmkansızlıklara rağmen müthiş işler yapılmasına rağmen yeterli destek görmemesi bizi üzüyor. Hiç bir oyuncuyu kaybetmek istemiyorum ama bugünkü tepkilerden sonra kaybedebiliriz. Bizi üzen şeyler oldu bundan sonrası için yönetimle oturup konuşacağız, değerlendireceğiz" demişti. 

Süper Lig ekibinde büyük şok! Teknik direktör, başkana istifasını sundu! Şehrin ileri gelenleri harekete geçti - Resim : 1

İSTİFASINI SUNDU

Söz konusu mağlubiyetin ardından Teknik Direktör Hakan Keleş’ten flaş bir adım geldi.  Ajansspor’un haberine göre Keleş, Başkan Nahid Yamak'a istifasını sundu.

ŞEHRİN İLERİ GELENLERİ DEVREYE GİRDİ

 İstifa kararı sonrası Eski Bakan Nurettin Canikli ve şehrin ileri gelinleri, Hakan Keleş’i istifa kararından döndürmek için telefon görüşmesi yaptı.

Süper Lig ekibinde büyük şok! Teknik direktör, başkana istifasını sundu! Şehrin ileri gelenleri harekete geçti - Resim : 2

HAKAN KELEŞ’İN GİRESUNSPOR PERFORMANSI

Teknik Direktörlük kariyerine 2018-2019 sezonunda Süper Lig takımı Sivasspor'da başlayan ve ardından 2020'de Bitexen Giresunspor'a giden Hakan Keleş, 2020-2021 sezonunda takımını Süper Lig'e taşıdı.

Keleş yönetiminde, 2021-2022 sezonunda Süper Lig'de aldığı sürpriz sonuçlarla dikkat çeken Çotonaklar ligde kaldı ve yoluna devam etti.

51 yaşındaki teknik adam bu sezon Karadeniz temsilcisinin başında çıktığı 32 maçta 8 galibiyet, 9 beraberlik ile 15 mağlubiyet elde etti ve 1.03 puan ortalamasını tutturdu.