Cenk Tosun geri mi dönüyor?

Ara transfer dönemi için tüm kulüplerin hazırlık yaptığı şu dönemde Süper Lig heyecanı tam gaz devam eden Beşiktaş, forvet transferi için çalışmalara resmen başladı.

Cenk Tosun geri mi dönüyor?

Beşiktaş ara transfer dönemine hızlı bir giriş yapmayı planlıyor. Süper Lig’de Medipol Başakşehir maçıyla çıkışa geçen ve zirve yarışındaki iddiasını sürdüren Beşiktaş, forvet transferi için çalışmalara resmen başladı.

Beşiktaş’tan transfer bombası! Beşiktaş’ta transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sergen Yalçın yönetiminde sezona kötü başlayan Beşiktaş, Medipol Başakşehir maçıyla çıkışa geçti.

Vincent Aboubakar bu sezona damga vurmaya devam ediyor. Sakatlık endişeleriyle sezon başında Porto'dan transfer edilen Vincent Aboubakar, BB Erzurumspor karşısında kaydettiği 2 golle gol krallığı yarışında ilk sıraya yükseldi.Beşiktaş yönetimi Aboubakar'a alternatif olacak bir ismi takıma kazandırmak için çalışmalara resmen başladı.Beşiktaş'ta gündemdeki ilk isim Cenk Tosun. İspanya'da yayın yapan Todofichajes'te yer alan habere göre Beşiktaş, Cenk Tosun'u Ocak ayında kiralamak için Everton'a resmi teklifte bulunacak.

Everton'un Ocak ayında forvet transferi yaparsa Cenk Tosun'un ayrılığına onay vereceği belirtildi. Haberin detayında oyuncunun planlarında İstanbul'a geri dönmek olmasa da kiralık olarak Beşiktaş'a transfer olması durumunda buna itiraz etmeyeceği ifade edildi.