Jorge Jesus: "Rakip süre geçirdi, hakem buna izin verdi!"

Süper Lig'de 33. hafta maçında Giresunspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de, teknik direktör Jorge Jesus maç sonunda hakem Bahattin Şimşek'i eleştirdi.

Jorge Jesus: "Rakip süre geçirdi, hakem buna izin verdi!"

Giresunspor deplasmanında 2 puan kaybederek şampiyonluk yarışında yara alan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, maçtan hemen sonra beIN Sports'ta açıklamalarda bulundu. İşte Jesus'un açıklamaları ve detaylar...

''BU SONUÇ İYİ OLMADI''

Giresunspor maçından hemen sonra açıklama yapan Jesus, "Kazanmaktan başka düşüncemiz yoktu. Çünkü rakibimizin 3 puan gerisindeyiz. Bu sonuç iyi olmadı. Takım olarak iyi oynayamadık. 1-0'ı korumaya çalıştık ama onu da yapamadık. İstediğimizi alamadık. Gerçek bu. Diyecek bir şey yok." dedi.

''HAKEM, SÜREYE İZİN VERDİ''

Hakemin maç içinde çok süre geçirtmesini sağladığını söyleyen Jesus,  "Bugün takım çok fazla pozisyon üretemedi, normalde alışkın olduğumuz kadar. Bazen böyle durumlar olabilir. Rakip takımın savunmasının da hakkını vermek lazım. 1-1'den sonra rakip takım çok fazla süre de geçirdi. Hakem de buna izin verdi. Türkiye'deki takımların süre geçirme gibi hareketleri normal. Bu bizim için bir bahane değil. İyi maç çıkaramadık. Rakipten daha fazla gol atmayı başaramadık. Berabere kaldık. İstemediğimiz sonuç. Bu maç geride kaldı. Bir sonraki maça bakacağız." dedi.