Kartal ikinci yarıda uçtu!

Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş, evinde Kayserispor'u ağırladı. Beşiktaş, ikinci yarıda Michy Batshuayi'nin 2 gol ve 1 asistlik performansıyla sahadan 4-2 galip ayrılmayı başardı. 

Kartal ikinci yarıda uçtu!

Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş, evinde Kayserispor'u ağırladı. Beşiktaş, ikinci yarıda Michy Batshuayi'nin bulduğu gollerle 4-2 galip ayrılmayı başardı. 

Sergen Yalçın ile yollarını ayıran siyah beyazlılar, ligin 16. haftasında Kayserispor'u ağırlıyor. Taraftarı önünde galip gelerek haftayı 3 puan ile tamamlamak isteyen Beşiktaş, 37. dakikada Kayserispor atağına engel olamadı ve ilk golü kendi kalesinde gördü.

Karşılaşmanın 45. dakikasında ise Cyle Larin ile fileleri havalandıran Beşiktaş, soyunma odasına eşitlikle gitmeyi başardı. 

 İkinci yarıda ise baskısını artıran siyah beyazlılar, Kayserispor'un kontra atakta bulduğu gole engel olamadı ve Thiam hem takımı hem de kendisi adısına karşılaşmanın ikinci golünü kaydetti.

2-1'den sonra baskısını artıran Beşiktaş, Michy Batshuayi'nin iki gol ve bir asistlik performansıyla sahadan 4-2 galip ayrıldı.

Michy Batshuayi, karşılaşmanın son golünde takım arkadaşı Güven Yalçın'a asisti yaptı.  

Beşiktaş, bu skorla Trabzonspor ile puan farkını 15'e indirdi. 

Beşiktaş, ligde 5 maç sonra galibiyet elde edebildi.