Şenol Güneş'ten şok sözler! "Bu lig mantık dışı, hukuk dışı bir lig"

Süper Lig'in 35. haftasında Beşiktaş deplasmanda Adana Demirspor 4-1 mağlup etmeyi başardı. Maçın ardından Şenol Güneş çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'ten şok sözler! "Bu lig mantık dışı, hukuk dışı bir lig"

Süper Lig'in 35. haftasında Beşiktaş deplasmanda Adana Demirspor ile kozlarını paylaştı. Siyah beyazlılar mücadeleden 4-1'lik skorla galip ayrılmayı başardı. Maçın ardından Şenol Güneş galibiyet ile ilgili dikkat çeken sözlere yer verdi.

İŞTE ŞENOL GÜNEŞ'İN AÇIKLAMALARI:

Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık ama hatalarıyla, eksileriyle, düzeltilmesi gerekenlerle. Bu oyunun üzerine neler ekleyebiliriz bunlara çalışacağız.

Beşiktaş büyük bir camia. Ne 1 kişiyle ayağa kalkar, ne 1 kişiyle yok olur. Yönetim, taraftar, takım. Biz birlikteyiz. Araya nifak tokumu sokanlara izin vermeyelim.

Sevgiye, sevgiyle cevap vermeliyiz. Beşiktaş taraftarı bizi seviyor. Beşiktaş taraftarının sevgisinin kıymetini bilmeliyiz."

"MİDEM RAHATSIZDI"

"Maçta hiç bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum. Biraz midem rahatsızdı, ondan olabilir. Ancak hakemin seyirci baskısı altında kararlar verdiğini hissettim. Bilhassa fauller. Bizim kulübedeki oyuncunun gördüğü penaltı için VAR'a gitmesine gerek yok."

"MANTIK DIŞI BİR LİG!"

Bunu suçlamak için söylemiyorum ama bu lig, sonuçlar ne olursa olsun mantık dışı, hukuk dışı bir lig. 2-3 hafta dinlenip bir maç oynuyorsunuz, bir takımın puanı yok, oradan 3 puan alıyor. 'Haa bu takımın acaba kiminle maçı var?' Şu an o şansımız görünmüyor ama Galatasaray-Fenerbahçe maçı oynanacak, sonra onların maçı yok. Şampiyon belirlenmiş olacak ve lig onlar için bitmiş olacak.

Fenerbahçe, yarışa devam etseydi onun da maçı yok. Bir tanesi devam etse ve diğerinin maçı bitseydi ne olacaktı? 1 hafta maç ne oldu diye bekleyecekti. Bu konularda nasıl bir karar alınmalıydı, benim kafamda başından beri vardı. Söylemeye çalıştım ama tartışmanın o tarafına geçmemek için hiç girmedim. Biz, hep futbol adına konuştuk. Bugün de konuşacağımız o ama ligi planlarken iyi planlamak lazım.