"Sana sürprizim var, gözlerini kapat"

Eşine sana bir sürprizim var deyip gözlerini kapattırdı. "Aç" dediği anda elindeki bıçağı defalarca vücuduna sapladı. Kan donduran olayın ayrıntılarını mahkemede detaylı bir şekilde anlattı.

"Sana sürprizim var, gözlerini kapat"

Yaklaşık 6 yıldır birlikte yaşayan çift, geçtiğimiz yıl hayatlarını birleştirme kararı aldı. Çok güzel bir düğünle dünya evine girdiler ve karı-koca olarak yaşamaya başladılar. İlk zamanlarda hayatları o kadar güzel gidiyordu ki, çevrelerindeki insanlar dahi onları kıskanmaya başlamıştı. Ta ki, korkunç olay yaşanana kadar...

Çiftin bir süre sonra maddi sorunları başladı. Kocasının sürekli stresli olmasından dolayı psikolojisi bozulan kadın her şeye rağmen eşine destek oluyordu. O sırada kardeşi evlenen kadın, kocasıyla beraber düğüne katılmak için Güney Kore'ye gitti. İkili bu düğünde oldukça eğlenmiş, aile üyeleri ile birlikte tatil yapmıştı.

"Sana bir sürprizim var"

Düğün dönüşünde psikolojisi iyice bozulan Shaun May, karısı Laura May'a bir sürprizi olduğunu söyledi. Bunun için karısından havlu ile yüzünü kapatmasını istedi. Laura, kocasının bu isteğini kırmadı ve yüzünü kapattı. Adam geriye doğru saymaya başladı. Ancak bitirmeden vazgeçti. Ardından bir kez daha geriye doğru saymaya başladı, yine vazgeçti.

"Neden Sahun?"

Karısı Laura bu oyundan sıkılmaya başladığını söyledi ve yüzündeki havluyu attı. Ancak gözlerini açmamıştı. Tam o sırada Shaun bıçağı boynuna sapladı. Kadın sadece bir hamle hissedebildi. Shaun ilk darbenin ardından üst üste 14 kez bıçak darbesi indirdi. Kadın acılar içinde yerde kaldı. Ardından ayağa kalkmayı başardı. Kocasının gözlerine baktı ve bunu neden yaptığını sordu.

Shaun, mali düzensizlik nedeniyle sıkıntı yaşadığını ve ipotekleri ödeyemeceğini söyledi. Bu yüzden psikolojisinin bozulduğunu ve yaptıklarından dolayı pişman olduğunu söyledi mahkemede. Jüri, Shaun'un bu sözlerini samimi bulmadı ve kendisini suçlu buldu.

"Birbirimizi çok sevdik"

Shaun'un bıçak darbeleri hayati organlarına çok yakın olmasına rağmen Laura mucize eseri bu olaydan canlı çıkmayı başardı. Mahkemede ifade veren Laura, bulaşıkları yıkamaktan başka kavga yaşamadıklarını ve birbirlerini gerçekten çok sevdiklerini söyledi. Yaşadığı olay için, "Beklenmedik ve tam bir şok" ifadesini kullanan Laura, mahkemede dehşeti detaylarıyla anlattı.

"Köpek yavrusunun pençelediğini düşündüm"

Yataktaydım. Bana bir sürprizi olduğunu söyledi. Havlu ile yüzümü kapatmamı istedi, kapattım. Bir kaç kez geriye saydı ve durdu. Sıkılmıştım, havluyu attım ancak gözlerimi açmadım. "Seni daha fazla bekletmeyeceğim. Hadi arkanı dön" dedi. Sonra yorganı aşağıya doğru çekti, gövdem dışarıda kalmıştı. Gözlerim hala kapalıydı. Sinirlendim çünkü bekliyordum. İki ya da üç kez geri saydı ama asla sıfıra ulaşmadı. Ardından da defalarca bıçakladı...

İşten de kovulmuş

Shaun, "Savcının neden yaptınız?" sorusuna şöyle yanıt verdi: Patronum, Amazon'dan kişisel mal siparişi verirken şirket hesabını kullandığımı öğrendiği için işten kovdu. Artık ipoteklerimi ödeyemeyecektim. Ne yapacağımı bilmez bir hale geldim.

Hastanede ağladı

Olayın ardından karısı hayatta kalınca hastaneye götüren Shaun, eşi Laura tedavi olana kadar başında bekledi. Polisler Shaun'u sorgulama için götürdükleri sırada karısı tedavi oluyordu. Karısı da bu ifadeleri doğrulayarak, eşini son olarak polis geldiği sırada gördüğünü söyledi.

Jüri, Shaun May'i cinayete teşebbüsten suçlu buldu.