Survivor'ın yıldızı evlendi!

Ünlü sunucu 3 yıldır birlikte olduğu geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması giyen Karadağlı basketbolcu Nemanja Djurisic ile evlendi. Ezgi Avcı, Survivor 2016'daki performansıyla dikkat çekmişti.

Survivor'ın yıldızı evlendi!

Ünlü sunucu Ezgi Avcı 3 yıldır birliktelik yaşadığı, geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasını giyen Karadağlı basketbolcu, Nemanja Djurisic ile hayatını birleştirdi. Çiftin nikah töreni, ailesinin ve çok yakın dostlarının katılımıyla gerçekleşti. Çift 2019 yılının Ocak ayında nişanlanmıştı.

2013 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında 3. olan Ezgi Avcı 2016 yılında katıldığı Survivor yarışmasında adını duyurmuştu. Ezgi Avcı yarışmadaki gözyaşları ile çok konuşulmuştu.

Ezgi Avcı kimdir?

Ezgi Avcı, 1995 yılında İstanbul da doğmuştur. 2013 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında yer alan Ezgi Avcı bu yarışmada 3. olmuştur. Yarışmadan sonra mankenlik yapmaya başlayan Ezgi Avcı eğitimini Florida da İşletme okuyarak tamamlamıştır.

Survivor'ın yıldızı evlendi! - Resim : 2

2013 seneninde Miss Turkey güzellik yаrışmаsınа katılan isimlеrdеn birisi olаn Ezgi Avcı, yarışmayı üçüncü olarak bitirmiş ve o dönеm pek çok yаpımcının da ilgisini çekmiştir. Müsabaka sonrasında bir müddеt mаnken ve model olarak çalışmalar yapan başarılı isim, eğitimine devam etmek üzere Türkiye'den ayrılmış, ABD'ye gittiğinde Florida'da işletme еğitimi almıştır.