Cemal Can'dan Sercan'a şok!

Survivor 2020'de haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. İşte Ada Konseyi'nde eleme adayı olan sürpriz isim...

Cemal Can'dan Sercan'a şok!

Survivor 2020'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Son 6 yarışmacının kaldığı Survivor'da dün akşam ekrana gelen son bölümde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanmış ve dokunulmazlığı Sercan kazanmıştı. Konseyde Sercan Yıldırım ilk eleme adayı olarak Berkan'ın ismini verdi. Bugün ekrana gelen Survivor 2020'de dokunulmazlık oyununun ikincisi oynandı. Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı Survivor'da üçlü olarak gerçekleştirilen dokunulmazlık mücadelesinin ilk ayağında yarışmaya veda eden isimler Yasin ve Berkan oldu.

Üçlü mücadelelerin ardından Elif ve Cemal Can arasında ikili mücadelenin kazananı Cemal Can Canseven oldu ve dokunulmazlık oyununda ilk finalist olan isim oldu.

Sercan ve Barış arasındaki mücadelede Barış Murat Yağcı kazanan taraf oldu ve dokunulmazlık mücadelesinde ikinci finalist oldu.

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'da dokunulmazlıkta finale kalan isim Cemal Can ve Barış arasındaki mücadelede kazanan taraf Cemal Can Canseven oldu.

SURVİVOR'DA İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da ikinci dokunulmazlığı kazanan Cemal Can Canseven ikinci eleme adayı olarak Sercan Yıldırım'ın ismini verdi. Ve eleme adayı Sercan Yıldırım oldu.

Eleme adayı olan Sercan Yıldırım, Cemal Can'a asla kırgın olmadığını hatta bu saatten sonra kim kimin adını verirse birbirlerine kırılmaması gerektiğini söyledi. Cemal Can ile son dönemde kaliteli sohbet ettiğini söyleyen Sercan, eleme adayı olmaktan korkmadığını ifade etti.