Canlı yayında şoke eden gerçeği söyledi! Survivor Gonca her şeyi itiraf etti!

Survivor 2021 yarışmasına birleşme partisi öncesi veda eden yarışmacılardan Gonca Kakar, her şeyi itiraf etti. Gonca, "Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım" sözleriyle yaşadıklarını anlattı.

Canlı yayında şoke eden gerçeği söyledi! Survivor Gonca her şeyi itiraf etti!

Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına birleşme partisi öncesi veda eden yarışmacılardan Gonca Kakar, Survivor Panorama Hafta Sonu canlı yayınında yaşadıklarına dair tüm bilinmeyenleri izleyicilere aktardı. Eleme öncesi Çağrı hakkındaki sözleriyle çok konuşulan Gonca her şeyi açık açık anlattı. İşte Survivor Gonca'nın o açıklamaları...

Survivor Gonca, "Konuşmak için doğru bir zamanı bekledim. Dokunulmazlık oyunu öncesinde kimsenin enerjisini düşürmek istemedim. Konseyde beni sürekli sorun çıkartan biri olarak anlattılar. Sanki takımın motivasyonunu ben düşürüyormuşum gibi hareket ettiler. Çağrı'nın o hareketiyle iyice duygusallaştım. İsmail ve Doğan da benim üstüme geldi. Yarışmaya sonradan dahil olduğumu hep hissettirdiler" ifadelerini kullandı.

Canlı yayında şoke eden gerçeği söyledi! Survivor Gonca her şeyi itiraf etti! - Resim : 2

"Doğan ve Çağrı yazılabilirdi"

Gonca, "Ben konseyde yazılacağımı üzerime geldiklerinde hissettim. Ben konsey öncesi yazılacağımı düşünmüyordum. Benden önce yazılabilecek isimler vardı. Benim performansım iyiydi. Takıma puan getiriyordum. Doğan yazılabilirdi. Çağrı çok agresifleşmeye başlamıştı. Çağrı yazılabilirdi" dedi.

"Çok yalnız kaldım"

Gonca," Olayı görmeyen kişiler bile sanki oradaymış gibi Çağrı yapmamıştır şeklinde konuştu. Kendimi ifade edemedim. Normal şartlarda bişey anlatırken yemin etme ihtiyacı niye hissedeyim. Birşey var ki anlatıyorum. Ben de yemin ettim. Çağrı ile bir sorunum yoktu. Öykü gelip Çağrı'yı yazalım dediğinde yazmadım. Takıma katkısı çoktu. Öykü dışarıda arkadaşım yazamam dedi. Konseyde çok yalnız kaldım. Herkesin objektif bakmasını istiyorum. Bir insanı karalamak gibi bir amacım olmadı" sözlerini kullandı.