Survivor'a gözyaşlarıyla veda etmişti! Elendikten sonra verdiği karar şoke etti!

Survivor 2021'e gözyaşlarıyla veda eden Hanzade Ofluoğlu, elendikten sonra ilk olarak bakın ne yaptı. Survivor yıldızının verdiği bu karar ise hayranlarını oldukça üzdü. İşte ayrıntılar...

Survivor'a gözyaşlarıyla veda etmişti! Elendikten sonra verdiği karar şoke etti!

Survivor 2021'e geçtiğimiz hafta veda eden isim Hanzade Ofluoğlu oldu. Ofluoğlu, konseyde hastalığıyla ilgili duygusal bir konuşma yapmıştı.

Gönüllüler takımının iddialı ismi Hanzade Ofluoğlu, bir dönem obsesif kompülsif bozukluk ile mücadele ettim" diyerek  Acun Medya'da çalıştığı dönem defalarca ellerini yıkadığını ve günde bir kaç kez banyo yaptığını söylerken gözyaşlarını tutamadı.

 

Survivor'a gözyaşlarıyla veda etmişti! Elendikten sonra verdiği karar şoke etti! - Resim : 2

Survivor'a veda eden Hanzade'nin, elendikten sonra ilk işi bu oldu. Ofluoğlu, 60 binin üzerinde takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabı Instagram'ı kapattı.

 

Survivor'a gözyaşlarıyla veda etmişti! Elendikten sonra verdiği karar şoke etti! - Resim : 4

Survivor Hanzade Ofluoğlu kimdir?

Hanzade Ofluoğlu, 1988 yılında İzmir'de doğdu. 32 yaşında olan Hanzade Durmuş Ofluoğlu, ilk, orta ve lise eğitimini İzmir'de tamamladı. 17 yaşında Koç Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni kazanan Hanzade Ofluoğlu'nun İstanbul seyahati ve başarılarla dolu kariyeri başlamış oldu.

 

Var mısın Yok musun ? adlı yarışmada tüm Türkiye onu tanıdı. Yarışmanın sonlarına doğru Acun Ilıcalı'nın teklifi ile Acun Medya bünyesinde çalışmaya başladı. 2010 yılında Acun Medya tarafından hazırlanan "Yok Böyle Dans" programı sunuculuğu yaptı. Survivor yarışmaların sunuculuğu yaptı. O Ses Türkiye programında görev aldı.

 

Survivor'a gözyaşlarıyla veda etmişti! Elendikten sonra verdiği karar şoke etti! - Resim : 7

Survivor dahil birçok programın sunuculuğunu yapan Hanzade Ofluoğlu, 5 yıl boyunca bu görevi yaptıktan sonra spora yöneldiğini belirtiyor. Sonrasında sporun hayatında büyük bir yer tuttuğunu açıklayan Hanzade Ofluoğlu, 3 yıldır takım sporu olarak flagfootball oynuyor.