İşte Survivor 2021'in aday kadrosu! Sürpriz isimler heyecanlandırdı!

Uzun yıllardır yayımlanan ve tüm Türkiye'yi ekranlara kilitleyen efsane yarışma Survivor, dillerden düşmüyor. Merakla beklenen Survivor 2021'in aday kadrosu da günden güne belli oluyor. Peki Survivor 2021'e kimler katılacak?, Survivor 2021'in aday kadrosunda kimler var! İşte detaylar...

İşte Survivor 2021'in aday kadrosu! Sürpriz isimler heyecanlandırdı!

Survivor 2021'in aday kadrosunda hangi isimlerin yer alacağı sosyal medyada merak konusu oldu. Yarışmaya hem Acun Ilıcalı'nın açıkladığı, hem de kendilerinin başvurduğunu belirten ünlü isimler de bir hayli heyacanlandırdı. Peki Survivor 2021'e kimler katılacak?, Survivor 2021'in aday kadrosu belli oldu mu? İşte detaylar...

Acun Ilıcalı açıkladı!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabı instagramdan Issız Adam filminin başrol oyuncusu Cemal Hünal'ın Survivor'a katılacağını açıklamıştı.

İşte Survivor 2021'in aday kadrosu! Sürpriz isimler heyecanlandırdı! - Resim : 1

Cemal Hünal'ın ardından yarışmaya katılacak bir çok isimle ilgili iddialar atıldı ortaya. İşte o iddialardan biri de ünlü oyuncu Öykü Çelik. Son zamanlarda yakaladığı başarısı ve güzelliğiyle adından sıkça bahsettiren güzel oyuncu Çelik ise, konuya ilişkin net bir açıklama yapmadı.

İşte Survivor 2021'in aday kadrosu! Sürpriz isimler heyecanlandırdı! - Resim : 2

Öte yandan Türk televizyon tarihine damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinde Bülent karakteriyle tanınan genç oyuncu, Batuhan Karacakaya'nın da Survivor 2021'in aday kadrosuna alındığı ortaya atılan bir diğer iddia oldu.

İşte Survivor 2021'in aday kadrosu! Sürpriz isimler heyecanlandırdı! - Resim : 3

Sevilen oyuncu Batuhan Karacakaya'nın, Survivor 2021'e katılacağı iddiası gündeme bomba gibi düşerken, eski Survivor yarışmacısı olan Yasin Obuz da, Survivor'a hazırlanan Batuhan Karacakaya'ya yardım ediyor. 

Cemal Hünal ile çalışmalara başlayan Karacakaya'ya eski MasterChef ve Survivor yarışmacısı olan Yasin Obuz destek veriyor. Obuz, Cemal Hünal ve Batuhan Karacakaya'yı çalıştırdığı bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

MasterChef yarışmasının 17 Aralık gecesi yayımlanan son bölümüne katılan Yasin ve Mustafa, yarışmaya adeta damga vurdu. Eski MasterChef yarışmacısı Mustafa, Survivor 2021'e katılmak için başvuruda bulunduğunu açıkladı.

İşte Survivor 2021'in aday kadrosu! Sürpriz isimler heyecanlandırdı! - Resim : 5

Tüm bu gelişmelerin ardından Survivor 2021'e yarışmacı olarak davet edilen, Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt bu teklifi reddetti. Kurt'un Gerekçesi ise şaşırtmıştı. 

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde Demet Akalın'ı aradı ve eşi Okan Kurt'u yarışmada görmek istediğini söyledi. Bunun üzerine teklife sıcak bakan Okan Kurt'a kızları Hira resti çekti. 

"Ömür boyu seninle konuşmam"

 Demet Akalın, konuya ilişkin, "Olmasını çok istedik ama Hira engeline takıldık. Bu yüzden de gidemeyecek. Hira 'Ömür boyu seninle konuşmam" dedi.

İşte Survivor 2021'in aday kadrosu! Sürpriz isimler heyecanlandırdı! - Resim : 6

Cemal Can, hayranlarını heyecanlandırdı

Öte yandan Survivor birincisi Cemal Can sosyal medya hesabı üzerinden bir takipçisinin ''Survivor'a bir daha gider misin?'' sorusuna verdiği cevapla heyecanlandırdı.  

İşte Survivor 2021'in aday kadrosu! Sürpriz isimler heyecanlandırdı! - Resim : 7

Cemal Can: Evet diyebilirim

Cemal Can Canseven, "Çok tuhaf oradan döndüğüm ilk bir ay bir daha gitmem diyordum. Garip tarif edemediğim bir atmosferi var oranın insan bir şekilde özlüyor. Şu an için değil ama ileride psikolojik olarak sağlıklı hissettiğim bir dönem olursa evet diyebilirim'' sözlerini kullanması, yarışmaya tekrar mı katılıyor sorusunu akıllara getirdi.

İşte Survivor 2021'in aday kadrosu! Sürpriz isimler heyecanlandırdı! - Resim : 8

Survivor 2021'de yarışacak bir aday daha belli oldu. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kırkpınar Başpehlivanı İsmail Balaban, Survivor yolcusu.

"Şampiyon olup geri döneceğim”

Ünlü güreşçi, "Dominik’te sadece kendini değil Antalya’yı ve güreş camiasını en iyi şekilde temsil edeceğim. Asla pes etmeyeceğim. Şampiyon olup geri döneceğim” ifadelerini kullandı.

İşte Survivor 2021'in aday kadrosu! Sürpriz isimler heyecanlandırdı! - Resim : 9

Ünlü manken Eda Taşpınar ile yaşadığı bomba aşkın ardından Taşpınar'a şiddet olayıyla çok konuşulan ünlü oyuncu Çağrı Atakan, Survivor 2021 aday kadrosuna katılan isimlerden biri oldu.  Eda Taşpınar'ın eski sevgilisi Çağrı Atakan, Survivor'a katılacağını açıkladı.

"Kendimi açlığa alıştırmaya çalışıyorum"

Ünlü oyuncu Çağrı Atakan, "Yakında Survivor'a gidiyorum. Ünlüler takımında yarışacağım, takım arkadaşlarımla tanıştım hepsi çok iyi insanlar. Kendimi açlığa alıştırmaya çalışıyorum, sporla aram zaten iyi idmanlıyım. 10 yıldır yarışmayı televizyondan ilgiyle izliyordum. Dinlenmeye çekildim, moral motivasyon olarak kendimi hazırlıyorum" dedi.