Dünyası başına yıkılmıştı! Survivor İsmail Balaban'dan nişanlısına zehir zemberek sözler!

Survivor 2021'in yayınlanan yeni bölüm fragmanında İsmail Balaban nişanlısı Gamze Atakan'a bakın neler söyledi. İşte detaylar...

Dünyası başına yıkılmıştı! Survivor İsmail Balaban'dan nişanlısına zehir zemberek sözler!

Survivor'da kazandığı iletişim oyununda telefonda konuştuğu annesinin "Nişanlının adını ağzına alma, o bıraktığın kız değil. Tam bir yılan" demesiyle dünyası başına yıkılan ve gözyaşlarına boğulan İsmail Balaban'dan yeni bir hamle geldi.

Survivor'da oynanan iletişim oyununu kazanarak annesiyle telefonda konuşan İsmail Balaban, nişanlısı Gamze hakkında öğrendikleri karşısında ne diyeceğini bilemedi.

"Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil"

İsmail'in annesi telefonda, "Anneciğim iyi olmaya çalışıyoruz, sinir krizleri geçiriyorum. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Hiçbir şekilde onun adını anma. Bırakıp gittiğin kız gibi değilmiş oğlum. Beni burada öldürdüler. Ben neler çektim. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Bana neler yaşattılar sen gittikten sonra. Bunlar yılanmış oğlum. 4 aydır kriz geçiriyorum burada. Sen kendine dikkat et" dedi.

Nişanlısı Gamze ile konuşmayı reddetti

Öğrendikleriyle büyük bir yıkım yaşayan İsmail Balaban ise Acun Ilıcalı'nın "İstersen seni nişanlınla konuşturabiliriz" teklifinin reddetti. Annesinin hastanelik olduğu olayı çok merak ettiğini söyleyen Balaban, ailesiyle bu konuyu konuşmak istediğini söyledi.

 Dünyası başına yıkılmıştı! Survivor İsmail Balaban'dan nişanlısına zehir zemberek sözler! - Resim : 3

Tüm bunların ardından İsmail Balaban'ın nişanlısından hamle gecikmedi. Gamze Atakan İnstagram hesabından nişanlısıyla ilgili her şeyi sildi.

 

Dünyası başına yıkılmıştı! Survivor İsmail Balaban'dan nişanlısına zehir zemberek sözler! - Resim : 5

Survivor 2021'in yeni bölüm fragmanında rakibini yenerek sayı kazanan İsmail Balaban, nişanlısı Gamze Atakan'a bomba bir göndermede bulundu.

Kazandığı oyunu ailesine hediye eden Balaban, 'Hiç kimse sizden daha önemli değil, Canım annem canım babam hiç kimse sizden daha önemli değil. Sizi çok seviyorum. Kafam hala orada annem de özellikle... Annem bir şeye üzüldüğü zaman rahatsızlanıyor hastanelik oluyor. Ne yapacağımı bilmiyorum, maalesef zor durumdayım' ifadelerini kullandı.

Dünyası başına yıkılmıştı! Survivor İsmail Balaban'dan nişanlısına zehir zemberek sözler! - Resim : 6

İşte İsmail Balaban'ın açıklamaları:

"Annemle konuştuktan sonra çok üzüldüm. Çok ayrı olaylar yaşandı. Orada neler yaşandı bilmiyorum. 4 aydır buradayım ve annemin söylediği, 'Sen gittiğinden beri hiçbir şey aynı değil. Hiçbir şey bildiğin gibi değil. Çok önü açık kelimeler ve açıkçası aklım şu anda orada."

"Neler yaşandı, ne oldu, ne bitti merak ediyorum. Telefonda kısıtlı süremiz vardı ve annem ağlayarak konuşmaya başlamıştı. 'Nişanlınla her şeyi bitirdik, o defteri kapattık. Ardın onun adını anma' dedi. Annem böyle bir şey söylüyorsa muhakkak sebebi vardır. Doğru bildikleri şey vardır."