Survivor All Star 2022 Gizem Memiç kimdir, kaç yaşında, nereli? Gizem Memiç eşi kimdir?

Eşi Burak Mert ile gündem olan Survivor All Star 2022 Gizem Memiç'in hayatı merak konusu oldu. Miss Turkey 2010 yarışmasında Serenay Sarıkaya'yı geçerek 1.ci olan Gizem Memiç kimdir, kaç yaşında, nereli? Voleybolcu Burak Mert'in eşi Gizem Memiç'in hayatı...

Survivor All Star 2022 Gizem Memiç kimdir, kaç yaşında, nereli? Gizem Memiç eşi kimdir?

2016 yılında Avatar Atakan'ın birinci olduğu Survivor yarışmasına katılan Gizem Memiç; Serkay Tütüncü, Nagihan Karadede, Nihal Candan, Yılmaz Morgül gibi bir çok ünlü isimle birlikte yarıştı. 2022 Survivor All Star yarışmasının kadrosuna sonradan dahil olan Gizem Memiç'in hayatı merak edildi. İş insanı olan eşi Burak Mert ile gündemi oldukça meşgul eden Survivor Gizem Memiç kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Burak Mert'in eşi Gizem Memiç'in hayatı...

Survivor All Star 2022 Gizem Memiç kimdir, kaç yaşında, nereli? Gizem Memiç eşi kimdir? - Resim : 1

GİZEM MEMİÇ KİMDİR?

Survivor Gizem Memiç, 16 Mayıs 1990 tarihinde Gaziantep'te dünyaya geldi. Şuan 32 yaşında olan Gizem Memiç, 1 Nisan 2010 tarihinde Serenay Sarıkaya'nın da bulunduğu Miss Turkey yarışmasında 1. seçilmiştir. Tacını önceki yılın güzellik kraliçesi Miss Turkey 2009 Ebru Şam'dan aldı. Türkiye'yi hem Miss World Dünya Güzellik Yarışması'nda hem de Miss Universe Kâinat Güzellik Yarışması'nda temsil etti.

Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Avatar Atakan'ın kazandığı Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yer aldı. Yarışmanın 115. gününde adaya veda etti. Gizem Memiç bir süredir birlikte olduğu Burak Mert ile 2018 yılında dünya evine girdi.

Survivor All Star 2022 Gizem Memiç kimdir, kaç yaşında, nereli? Gizem Memiç eşi kimdir? - Resim : 3

BURAK MERT KİMDİR?

Survivor All Star 2022'nin sevilen yarışmacısı Gizem Memiç'in 2018'de evlendiği eşi Burak Mert'in kim olduğu araştırılıyor. 35 yaşındaki iş insanı Burak Mert hakkında detaylı bilgi ise bulunmuyor.