Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu! Damla Can Kılıç kimdir? Acun Ilıcalı All Star kadrosunu açıkladı

Survivor All Star 2022 kadro listesi belli oldu. Survivor severler Survivor Allstar 2022'de yer alacak isimleri araştırmaya başladı. Survivor All Star 2022 kadrosuna dahil olan Damla Can Kılıç'ın kim olduğu merak ediliyor. Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu! Damla Can Kılıç kimdir?

Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu! Damla Can Kılıç kimdir? Acun Ilıcalı All Star kadrosunu açıkladı

Acun Ilıcalı All Star kadrosunu açıkladı. Survivor All Star 2022 kadrosuna Damla Can Kılıç da katıldı. Eski yarışmacı Damla Can Kılıç hakkında detaylı araştırma başladı. Survivor takipçileri Survivor All Star 2022'de yer alacak olan Damla Can Kılıç'ın kim olduğunu merak ediyor. Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu. Damla Can Kılıç kimdir? İşte, Damla Can Kılıç hakkında detaylar...

Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu! Damla Can Kılıç kimdir? Acun Ilıcalı All Star kadrosunu açıkladı - Resim : 1

Survivor All Star 2022 Damla Can Kılıç kimdir?

Damla Can, 1990 yılında İstanbul’da doğdu. Genç yaşlarından itibaren sporla ilgilenmeye başladı. Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla Can, 2016 yılındaki Survivor yarışmasında yer aldı. Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri de veren Damla Can, aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine topladı.

Damla Can, 2018 Survivor All Star yarışmasında All Starlar takımında mücadele ederken, gönüllüler takımına transfer olan kafile arasında yer aldı. 2016 yılındaki Survivor yarışmasında finale kalan Damla Can, finalde kaybetti.