Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu! Evrim Keklik kimdir? Acun Ilıcalı All Star kadrosunu açıkladı

Survivor All Star 2022 kadro listesi belli oldu. Survivor severler Survivor Allstar 2022'de yer alacak isimleri araştırmaya başladı. Survivor All Star 2022 kadrosuna dahil olan Evrim Keklik'in kim olduğu merak ediliyor. Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu! Evrim Keklik kimdir?

Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu! Evrim Keklik kimdir? Acun Ilıcalı All Star kadrosunu açıkladı

Acun Ilıcalı All Star kadrosunu açıkladı. Survivor All Star 2022 kadrosuna katılan Evrim Keklik hakkında detaylı bilgi araştırılmaya başlandı. Materchef Türkiye'ye de konuk olan Evrim Keklik'in kim olduğu merak ediliyor. Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu. Elif Gören kimdir? İşte Evrim Keklik'in biyografisi...

Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu! Evrim Keklik kimdir? Acun Ilıcalı All Star kadrosunu açıkladı - Resim : 1

Survivor All Star 2022 Evrim Keklik kimdir?

29 yaşında olan Evrim Keklik İstanbul doğumludur. Spora 1. sınıftayken Fenerbahçe Spor Kulübü'nde voleybol ile başlayan Keklik; Galatasaray voleybol takımı ve Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımında yer aldı. Sonrasında yaşadığı talihsizlik sebebiyle, omzunda oluşan sakatlığın tedavisi uzun sürdü ve voleybola ara vermek zorunda kaldı. Bu sırada, Ankara Gazi Üniversitesi Besyo bölümünde eğitimini bitirdi.

Üniversiteden 3. kademe yüzme antrenörü olarak mezun olan Keklik 2017 yılında İstanbul'a geri dönerek sualtı hokeyine başladı. Bir spor kulübünde yüzme antrenörlüğü yapmış olan Evrim Keklik şimdilerde bir magazin programında yorumculuk yapıyor.

Survivor yarışmasına katılmadan önce ekranların en eski yarışmalarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışmaya katıldı. Bu yarışmadan da 30 bin lira ile ayrıldı.

Survivor 2020 yarışmasını %51 performans başarısıyla tamamlayan Keklik; yarışma öncesi yayınlanan fragmanda ağlayarak yarışma şartlarının çok zor olduğunu söylediği video ile viral oldu.