Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu! Seda Ocak kimdir? Acun Ilıcalı All Star kadrosunu açıkladı

Survivor All Star 2022 kadro listesi belli oldu. Survivor severler Survivor Allstar 2022'de yer alacak isimleri araştırmaya başladı. Survivor All Star 2022 kadrosuna dahil olan Seda Ocak'ın kim olduğu merak ediliyor. Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu! Seda Ocak kimdir? İşte, detaylar...

Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu! Seda Ocak kimdir? Acun Ilıcalı All Star kadrosunu açıkladı

Acul Ilıcalı All Star kadrosunu açıkladı. Survivor All Star 2022 kadrosuna dahil olan Seda Ocak araştırılıyor. Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu! Seda Ocak kimdir? İşte eski yarışmacılardan olan Seda Ocak hakkında merak edilenler...

Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu! Seda Ocak kimdir? Acun Ilıcalı All Star kadrosunu açıkladı - Resim : 1Sema Aydemir’in ikizi olan Seda Ocak, 34 yaşında ve aslen Bursalıdır.Eski milli atlet ve antrenör olan başarılı sporcunun iki çocuğu vardır.Bursa Kız Lisesi’nden mezun olan Seda Ocak, sırasıyla anaokulu öğretmenliği ve spor yönetimini bitirdi.

Rumeli Üniversitesi'nde S.K.S. daire başkanlığında spor danışmanlığı yapmakta olan Seda,  Spor hayatına 10 yaşında atlet olarak 100 metre engelli olarak başladı.

Seda Ocak kendisini şöyle anlatıyor;  Atletizme Sema ile birlikte başladık sonra branşlarımızı seçtik. Ben 100 metre engelli koşucuyum. 2003 yılında evlendikten sonra sporu bıraktım. Survivor'a hazırlık aşamasında günde 2 antrenman yaptık. Zorlandık ama değdi. Gözümün kara olmasının parkurlarda işe yarayacağını düşünüyorum. Canım tatlı değildir, hırsıma da güveniyorum.