Survivor'da 'Sürgün' sistemi başlatıldı! "Allah yardımcısı olsun"

Survivor All Star 2022'de bir ilke imza atıldı. Acun Ilıcalı Survivor'un son yayınlanan bölümünde 'sürgün' sistemini duyurdu. Sürgüne giden ilk isim ünlülerden olurken Ilıcalı, sürgüne gidecekler için "Allah yardımcısı olsun" dedi.

Survivor'da 'Sürgün' sistemi başlatıldı! "Allah yardımcısı olsun"

Tv8 'in sevilen yarışması Survivor All Star 2022 Cumartesi ilk bölümü ile izleyici ile buluştu. Acun Ilıcalı'nın sunduğu programda bu sene yeni bir sisteme geçildi. Survivor tarihinde bir ilk olan 'sürgün' sistemini Ilıcalı, konseyde yarışmacılarla paylaştı. Sürgün sistemi hakkında detaylı açıklama yapan Ilıcalı, sürgüne giden ilk ismin ünlüler takımından olduğunu söyledi. Ünlü sunucu, sürgüne gidecek olan yarışmacılar için "Allah yardımcıları olsun" dedi.

Survivor'da 'Sürgün' sistemi başlatıldı! "Allah yardımcısı olsun" - Resim : 1

Survivor tarihinde bir ilk: Sürgün kampı

Acun Ilıcalı'nın da bizzat tanıdığını belirttiği sürgün uygulaması ile Survivor tarihinde bir ilke imza atıldı. Yarışmanın son yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı, yarışmacılara ve ekran başındaki izleyicelere sürgün hakkında detaylı bilgi verdi.

"Tek başına kalacak"

"Sürgün kampı" adı verilen uygulamayı Acun Ilıcalı şöyle anlattı:

"Sürgün kampını başlatıyorum. Bu akşam buradan biri ayrılacak ve tek başına kalacak. Bu akşam bir yarışmacıyı Sürgün Kampı'na yollayacaksınız. İkinci, üçüncü ve dördüncü yarışmacılar da gittikten sonra dört yarışmacıdan biri Survivor'a veda edecek.

Oyun, iletişim ve ödülden faydalanamayacaklar

Diğer kalanlar o adada günleri boş bir şekilde geçirdikten sonra geri dönecekler. Hiçbir şekilde oyunlara giremeyecekler. Yarışmacılar hiçbir şekilde diğerleriyle iletişim kuramayacak. Dört yarışmacı beraber kalacak. Ödülden de faydalanmayacaklar, günlük erzaklarını tüketebilecek. Tamamen ayrı bir yerde bir kamp olacak ve iletişim kurmak yok.

"Allah yardımcısı olsun"

Orayı gidenin Allah yardımcısı olsun diyerek dua eden Ilıcalı, "Dört gün orayı çıkaramayacak 10 yarışmacı sayabilirim. Orada saatlerin zor geçtiğini biliyorum. Onun dışında ilk giden 24 saat boyunca tek kalacak. İkinci giren iki kişiyle yaşayacak. Oraya gidenin Allah yardımcısı olsun."

Survivor'da 'Sürgün' sistemi başlatıldı! "Allah yardımcısı olsun" - Resim : 3

İlk sürgün ünlüler takımından Birsen

Survivor All Star'da ilk sürgün de gerçekleşti. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımından Birsen, eleme adayı olarak sürgün kampına gönderildi.