Adem Kılıççı'dan bomba açıklamalar! Nisa Bölükbaşı'nı instagramdan neden sildiği ortaya çıktı, Nisa Bölükbaşı'nı topa tuttu "İğrenç bir insan"

Gelmiş geçmiş en olaylı Survivor olarak tarihe geçen Survivor All Star 2022'de sular bir türlü durulmuyor. Daha önce verdiği röportajda "Adem Kılıççı beni instagramdan takibi bırakmış, çok şaşırdım yani neden? Ben insanları seviyorum" diyen Nisa Bölükbaşı'na karşı Adem Kılıççı sessizliğini bozdu. Instagram'dan neden takipten çıktığını da açıklayan Adem Kılıççı Nisa Bölükbaşını topa tuttu.

Adem Kılıççı'dan bomba açıklamalar! Nisa Bölükbaşı'nı instagramdan neden sildiği ortaya çıktı, Nisa Bölükbaşı'nı topa tuttu "İğrenç bir insan"

Nisa bölükbaşı'nın verdiği bir röportajda Adem Kılıççı'nın Instagram'dan takipten çıkması olayıyla ilgili açıklamalarına Adem Kılıççı daha fazla sessiz kalamadı. Kılıççı, Nisa'yı Instagram hesabından neden takipten çıktığını açıkladı.

Survivor bitti, fakat kavgalar ve tartışmalar hala devam ediyor. Özellikle Nisa Bölükbaşı'nın Survivor şampiyonu olması beraberinde bir çok da tartışmaları getirdi. 

Tartışmalardan en büyüğü ise Survivor'ın bir kurgu olması yönünde iddialarıydı. Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olması sonrası ilk olarak Batuhan Karacakaya'nın annesi sosyal medya paylaşımları gündeme damga vurdu.

Haksızlık tartışması Batuhan Karacakaya'nın verdiği tepkilerle de devam etti. Bu tartışmaları bir son vermek için Acun Ilıcalı yine kendi kanalında canlı yayına çıkarak sert açıklamalarda bulundu.

Nisa Bölükbaşı ise bu tartışmalar karşısında sessizliğini korumuştu. Verdiği bir röportaj sonrası sessizliğini bozan Nisa Bölükbaşı bomba açıklamalarda da bulundu. Nisa Bölükbaşı röportajında en çok şaşırtan durum ise "Yarışma boyunca bana destek olan Adem Kılıççı'nın elime telefonu aldığım zaman Instagram hesabından beni takipten çıkmış olmasıydı" dedi.

Adem Kılıççı ise Nisa Bölükbaşı'nın verdiği röportaj sonrası konuştu ve Nisa Bölükbaşı'nı Instagram hesabından neden çıkardığını açıkladı. 

Survivor all Star 2022'de ikinci olan milli boksör Adem Kılıççı Nisa Bölükbaşı'nı Instagram'dan takip etmeyi neden bıraktığına dair çok flaş açıklamalarda bulundu.

Kılıççı, Nisa'yı arkasından konuştuğu için takipten çıktığını belirtti ve şu ifadeleri kullandı.

Nisa bana "İğrenç bir insan" dedi

"Aslında takipten neden çıktığımı kendisi de çok iyi biliyor. Hep arkamdan bir şeyler söylendi. Ara sıra oyunlarda sinirler geriliyordu. Sinirlenebilir, agresifleşebilir insan diye düşünüyordum. Ama Nisa'nın son mücadelemde "İğrenç bir insan. O hak etmiyor" cümlesi benim zoruma gitti.

Adem Kılıççı: Bunu ağır buldum

Ben buralara gelmeyi hak etmedim mi? En az onun kadar hak ettim ben de. En az! Ben kalkıp sana böyle bir cümle kurmuyorsam sen de bana kurmamalısın. Karşındaki insanın mücadelesine saygısızlıktır bence bu. Bunu ağır buldum. Böyle düşünen bir insanın benim hayatımda yeri olmadığına karar verdim ve takipten çıktım.

Adem Kılıççı'dan bomba açıklamalar! Nisa Bölükbaşı'nı instagramdan neden sildiği ortaya çıktı, Nisa Bölükbaşı'nı topa tuttu "İğrenç bir insan" - Resim : 1

"Bir insan olarak gözümde değeri vardı"

Allah yolunu açık etsin. İlişkisinde de hayatında da başarılar. Ben hayatımda istemediğim için takipten çıkardım. Nisa ile beni Barış Murat Yağcı tanıştırmıştı. Onların ilişkisi bittiğinde ben Nisa ile takipleşmeye devam ettim. Çünkü bir insan olarak gözümde değeri vardı. Bu takipten çıkma işinin şampiyonluğuyla ilgisi yok yani. Evet, belki ada hayatı iyi değildir, bizim kadar mücadele etmemiştir. Ama SMS ile şampiyon oldu sonuçta. İzleyici kendisini daha fazla sevmiş, sahiplenmiş. Saygı duydum. "Benim hakkımı yediler" diyemem.

Öte yandan Adem Kılıççı'nın bu açıklamasının sonunda "Benim hakkımı yediler diyemem" açıklaması, sosyal medyada Batuhan Karacakaya'ya da bir gönderme olarak da algılandı.