Survivor All Star birleşme partisinde düşen Nisa Bölükbaşı kimdir? Nisa Bölükbaşı kaç yaşında, nereli?

Survivor All Star birleşme partisinde düşüşü ile geceye damga vuran Nisa Bölükbaşı için Survivor All Star birleşme partisinde düşen Nisa Bölükbaşı kimdir? şeklinde aramalar yapıldı. Survivor 2017 şampiyonu Ogeday Girişken ile aşk yaşayan Nisa Bölükbaşı kaç yaşında, nereli? İşte Nisa Bölükbaşı...

Survivor All Star birleşme partisinde düşen Nisa Bölükbaşı kimdir? Nisa Bölükbaşı kaç yaşında, nereli?

Survivor All Star 2022'nin sevilen yarışmacısı Nisa Bölükbaşı, adından çokça kez söz ettiriyor. Ekranlara gelen Survivor All Star 2022 birleşme partisinde sahnede kayıp düşüşü ile izleyicilerin ilgisini çeken Nisa Bölükbaşı'nın hayatı araştırılmaya başlandı. Survivor All Star birleşme partisinde düşen Nisa Bölükbaşı kimdir? sorularını sizler için araştırdık. Survivor 2017 şampiyonu Ogeday Girişken ile aşk yaşayan Nisa Bölükbaşı kaç yaşında, nereli? İşte Nisa Bölükbaşı biyografisi...

Survivor All Star birleşme partisinde düşen Nisa Bölükbaşı kimdir? Nisa Bölükbaşı kaç yaşında, nereli? - Resim : 1

NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

Survivor All Star'ın sevilen yarışmacısı Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da doğdu. Henüz 3 aylıkken önce annesiyle sonra yalnız yüzmeye başladı. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takıma katıldı. 

Survivor All Star birleşme partisinde düşen Nisa Bölükbaşı kimdir? Nisa Bölükbaşı kaç yaşında, nereli? - Resim : 2

8 yaşında profesyonel olarak single, tenis ve çiftler oynamaya başladı. Prag tenis kulübü Cibulka'da 15 yıl tenis oynadı. 15 yaşında yüzmeyi bıraktı. Yüzme eğitmeni oldu. 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. 2018'de mimarlık okumaya başladı ve bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz pateni yapıyor.

 Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı'nın yarışmadan sonra ortaya çıkan görüntüleri ve sevgili olduklarını açıklamaları oldukça gündemde yer almıştı. İkilinin daha sonra ayrıldığı haberi gündeme geldi. Yarışmacının yeni sezonda ise Ogeday Girişken ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.