Survivor bitti ama kavga bitmiyor! Survivor Nagihan, Nisa Bölükbaşı için öyle bir şey dedi ki... Bu sözlere Nisa ne cevap verecek?

TV8 ekranlarının yıllardır ilgiyle takip edilen yarışması Survivor'ın son sezonu biteli bir ayı geçti fakat kavgaları hala devam ediyor. Survivor Nagihan, yarışma bittikten hemen sonra olay yorumlarda bulunmuştu. Siniri hala geçmeyen Nagihan Karadere'nin yaptığı son açıklama sosyal medyayı salladı. Nisa Bölükbaşı'nın bu açıklama karşısında cevap veremeyeceği yorumları yapıldı.

Survivor bitti ama kavga bitmiyor! Survivor Nagihan, Nisa Bölükbaşı için öyle bir şey dedi ki... Bu sözlere Nisa ne cevap verecek?

Acun Medya tarafından TV8 ekranlarında yayınlanan ve her yıl reyting rekorları kıran Survivor, bu yıl All Star ile izleyicisiyle buluşmuştu. Geçmiş Survivorlara katılan en iyi yarışmacıların bir araya geldiği Survivor All Star 2022'nin şampiyonu 2020 yılında da Survivor'a gönüllüler takımında katılan Nisa Bölükbaşı olmuştu.

Fakat Survivor'un büyük bir hayran kitlesine sahip hırslı yarışmacısı Nagihan Karadere, bu şampiyonluğu tanımadığını defalarca kez dile getirdi. Şampiyon olarak görülen yarışmacılardan biri olan Nagihan, All Star'dan altıncı olarak ayrıldı. Survivor'ın 2016 yılında ekranlara gelen sezonunda tanınan ve yarışmalardaki başarısı ve azmi ile adından sıkça söz ettiren Nagihan, bu sezon Nisa'nın şampiyon olmasıyla alakalı sık sık ağır eleştirilerde bulunuyordu. Yaptığı en son yorumu görenler 'Nisa bu yorum karşısında susup kalacak' yorumlarında bulundu.

Yarışma bittikten sonra evine dönen Nagihan Karadere sosyal medya hesabı üzerinden Acun Ilıcalı ve Acun Medya'ya seslendi. "Aylardır sakatlıkla parkuru parçalayıp aç kalmamız ve sağlımızı kaybetmemizde yanımıza kar kaldı. Tüm zorlukları ve parkuru aştık ama SMS'te çakıldık! Sahada kazandığımızı masada kaybettik" açıklamasını yapmıştı. Survivor All Star 2022'ye katıldığı için pişmanlığını dile getiren Nagihan, "Böyle bir sezon olacağını bilseydim asla gitmezdim, kendimi affetmiyorum. Kediye aslanı boğdurdular resmen" demişti. Aradan geçen 1 aya rağmen hala öfkesi geçmeyen Nagihan Karadere, Nisa Bölükbaşı'na olay bir gönderme yaptı. Görenlerin duyanların resmen ağzı açık kaldı. 

Bir sosyal medya kullanıcısı, Nagihan'ın "Yolda yürüyorum, herkes sitem ediyor. Kimseden daha iyi bir şey duymadım. Performans bakımında çok daha fazla hak eden vardı" açıklamasında bulunduğunu belirtti. Gündeme bomba gibi düşen bu yorumun ardından şimdi gözler Nisa Bölükbaşı'nda çevrildi. 

Nisa Bölükbaşı, Nagihan Karadere'nin önceki açıklamalarına cevap olarak aylar önce Nagihan, Sema, Seda ve diğer kadın yarışmacıların "Bir kadın şampiyon istiyoruz" sözlerinin aslında kendilerini ima ettiklerini söylemişti. 

Survivor All Star'ın bitişinin ardından normal hayatına dönen Nagihan Karadere, yaşadığı şoku atlatmaya ve yorgunluğunu atmaya çalışıyor.