Bomba gelişme! Survivor İsmail Balaban ve İlayda Şeker evleniyor!

Survivor 2021'de birinci olan başpehlivan İsmail Balaban yarışmanın ardından nişanlısı Gamze Atakan'dan ayrılıp İlayda Şeker ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Çiftin ilişkisinde bomba bir gelişme yaşandı.

Bomba gelişme! Survivor İsmail Balaban ve İlayda Şeker evleniyor!

Nişanlısı Gamze Atakan'dan ayrıldıktan kısa bir süre sonra Survivor'daki takım arkadaşı İlayda Şeker ile yeni bir aşka yelken açan İsmail Balaban, sevenlerini şaşırtmıştı. Şimdi ise İsmail Balaban ve İlayda Şeker ikilisinin aşkıyla ilgili yeni bir detay ortaya çıktı.

Sosyal medyada yayılan bir fotoğraf karesi, ''İsmail Balaban, İlayda Şeker'e evlilik teklifi etti'' iddialarına yol açtı. İlayda Şeker'in parmağındaki tektaş yüzük, görenleri şaşırttı. Şeker'in yüzüğü, evlilik teklifi aldığı yorumlarına neden oldu.

Bomba gelişme! Survivor İsmail Balaban ve İlayda Şeker evleniyor! - Resim : 2

Şimdi ise İlayda Şeker ile aşk yaşayan Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban'ın, evlilik hazırlığı yaptığı öne sürüldü. 

Antalya'da düğün dansları eğitimi veren bir kursun, İsmail Balaban'ı paylaşması ve gönderiye İlayda Şeker'i etiketlemesi, sosyal medyada ''İlayda ve İsmail evleniyor'' iddialarını gündeme getirdi. 

Bomba gelişme! Survivor İsmail Balaban ve İlayda Şeker evleniyor! - Resim : 3

İsmail Balaban ve İlayda Şeker, çıkan bu iddialarından ardından henüz bir açıklama yapmadı.