Survivor İsmail Balaban yıkıldı! Nişanlısı Gamze Atakan'dan flaş hamle!

Survivor'da iletişim oyununu kazanan ünlüler takımından İsmail Balaban'ın annesiyle yaptığı telefon konuşmasının ardından nişanlısı Gamze Atakan'dan flaş bir hamle geldi. İşte şoke eden olayda yaşananlar...

Survivor İsmail Balaban yıkıldı! Nişanlısı Gamze Atakan'dan flaş hamle!

'Survivor' yarışmasında iletişim oyununu kazanan İsmail Balaban'ın annesiyle yaptığı telefon konuşması sosyal medyada gündem oldu. 

İsmail Balaban'ın annesi, "Oğlum nişanlın senin bildiğin gibi bir kız değil!" demesinin ardından başpehlivanın nişanlısı Gamze Atakan'dan flaş bir hamle geldi. Atakan, nişanlısını her yerden sildi.

 

Survivor İsmail Balaban yıkıldı! Nişanlısı Gamze Atakan'dan flaş hamle! - Resim : 2

İki kez başpehlivan unvanını alan Balaban, konseyde ise aklının annesinde kaldığını söyleyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

Acun Ilıcalı da Balaban'a, "İstersen nişanlın Gamze Atakan'la telefonda görüşebilirsiniz" teklifine ise pehlivan, "Annemle görüşmek istiyorum" demişti.

Survivor İsmail Balaban yıkıldı! Nişanlısı Gamze Atakan'dan flaş hamle! - Resim : 3

Balaban'ın bu sözlerinden sonra nişanlısı Gamze Atakan ise, hemen profilindeki İsmail Balaban'la fotoğrafını kaldırdı. Atakan ayrıca, profildeki nişanlısının baş harfi 'İ' ve beyaz kalp emojisini kaldırıp, sayfasındaki tüm kareleri de sildi.

 

Survivor İsmail Balaban yıkıldı! Nişanlısı Gamze Atakan'dan flaş hamle! - Resim : 5

Peki İsmail Balaban'ın nişanlısı Gamze Atakan kimdir?

İsmail Balaban'ın nişanlısı olarak gündem olan Gamze Atakan hakkında bilgiler araştırılıyor. Gamze Atakan ev İsmail Balaban çifti 2020 yılında nişanlandı. Gamze Atakan ve İsmail Balaban çiftinin nişan yüzüklerini Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi taktı. İsmail Balaban, yarışma boyunca sıkça nişanlısından bahsetti ve yarışma sonrasında evleneceklerini ifade ediyordu.Gamze Atakan'ın nişan atmasına neden olan konunun detaylarına ise şu ana kadar ulaşılamadı.

Survivor İsmail Balaban yıkıldı! Nişanlısı Gamze Atakan'dan flaş hamle! - Resim : 6