Kırmızı Oda'ya hangi Survivor yıldızı dahil oldu?

Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasının final kararı almasıyla beraber Mert Öcal oyunculuğa geri döneceğinin ilk sinyallerini vermişti. Sosyal medya hesaplarından sık sık sevenlerine yeni projeleriyle ilgili tüyolar veren Mert Öcal’ın, Kırmızı Oda dizisinin kadrosuna dahil olacağı söylendi.

Kırmızı Oda'ya hangi Survivor yıldızı dahil oldu?

Kırmızı Oda'nın senaristi Dilek Öksüz'ün Survivor yıldızıyla paylaşımı kafaları karıştırdı.

Kırmızı Oda dizisine Salih Bademci ve Hande Doğandemir’in veda etmesinden sonra yeni oyuncuların katılacağı sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Dizinin senaristi de bomba bir isimle fotoğraf paylaştı. 

Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasının final kararı almasıyla beraber Mert Öcal oyunculuğa geri döneceğinin ilk sinyallerini geçtiğimiz günlerde vermişti. Sosyal medya hesaplarından sık sık sevenlerine yeni projeleriyle ilgili tüyolar veren Met Öcal’ın, Kırmızı Oda dizisinin kadrosuna dahil olacağı söylendi.

"Meğer o küçük yüreğine ne senaryolar sığdırmışsın Dilek"

Mert Öcal'ın Kırmızı Oda'nın senaristlerinden Dilek Öksüz'le sosyal medyadan paylaşım yapması iddiaları güçlendirdi. Fenomen yarışmacı paylaşımında dizinin meşhur repliğiyle gönderme yaptı. Öcal, "Meğer o küçük yüreğine ne senaryolar sığdırmışsın Dilek" ifadelerini kullandı.

Mert Öcal'ın Kırmızı Oda'nın senaristlerinden Dilek Öksüz'le sosyal medyadan paylaşım yapması, Kırmızı Oda dizisinin kadrosuna dahil olma iddialarını güçlendirdi.

Kırmızı Oda'ya hangi Survivor yıldızı dahil oldu? - Resim : 2

Mert Öcal kimdir?

Mert Öcal, 1982 yılında İstanbul'da dünyaya geldi ve 2004 yılında Best Model of The World yarışmasında birincilik elde etti. Ardından çeşitli dizilerde rol aldı. Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında da yer aldı.

Katıldığı yarışmalardan hemen sonra oyunculuğa yöneldi ve Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir , Doktorlar ve Rüyalarda Buluşuruz gibi çeşitli dizilerde rol aldı. Yurt dışında ve yurt içinde çeşitli defilelerde yürüdü. Son olarak Survivor 2020 yarışmasında Ünlüler takımında yer alan oyuncu, 19 Mayıs günü yapılan eleme ile adaya veda etti. Öcal, 1.93 cm boya sahiptir.