Cemal Can'dan Nisa Bölükbaşı isyanı: Sert düşerim, paramparça ederim

Nisa Bölükbaşı'nın Ogeday ile aşk yaşadığı iddiası Survivor All Star'ı karıştırmış ardı ardına açıklamalar yapılmıştı. Adının geçmesi üzerine isyan eden Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can'dan bomba bir Survivor Nisa açıklaması geldi: Paramparca ederim...

Cemal Can'dan Nisa Bölükbaşı isyanı: Sert düşerim, paramparça ederim

Survivor Nisa ile neden küstüğü yılan hikayesine dönen Cemal Can instagram hesabından paylaştığı videolar ile isyan etti. Cemal Can'ın yarışma boyunca can ciğer olduğu Nisa ile şampiyonluğu sonrası görüşmemesi hayranlarını rahatsız etmiş, bu soğukluğa Cemal Can'ın can dostu Danla Biliç'in neden olduğu iddia edilmişti. O kadar ki Survivor Nisa ve Survivor Cemal Can bırakın dost olmayı instagramda birbirlerini takibi bırakmıştı.

 Cemal Can'dan Nisa Bölümbaşı isyanı: Sert düşerim, paramparça ederim!'

Cemal Can Seven, paylaştığı videoda "Bu konular böyle dönüp dolaşıp bana geliyor. Niye bana geliyor bunu anlamış değilim. Ben İstanbul'dayım. Dominik'te bile değilim. Şöyle bir hakkım olsa, telefonla bağlanabilsem öyle bir hakkım da yok. İzlerken şöyle diyorum, ''Ah Cemal kadar taş düşsün'' Hayır, kilo da aldım. Düşersem, sert düşerim paramparça ederim. Kendimi de böyle gaza getiriyorum" diyerek isyanını dile getirdi.