Doğan Keser’den şok sözler! “Övdü mü, gömdü mü? Anlayamadık”

Sevilen yarışma programı Survivor’dan elendikten sonra bir uygulama üzerinden röportaj veren Doğan Keser arkadaşlarını eleştirdi. Batuhan için söylediği sözler ise Survivor yorumcuları bile anlamakta güçlük çekti “Övdü mü, gömdü mü?” Anlayamadık” yorumlarına neden oldu.

Doğan Keser’den şok sözler! “Övdü mü, gömdü mü? Anlayamadık”

Doğan Keser Survivor’dan elendikten hemen sonra verdiği röportajında içini döktü. Şok sözler de geldi.

“Samimiyetsiz olduğunu görünce daha çok soğuyorsun”

Doğan Keser röportajında “"Hiç bilmediğim insanlarla birlikte kalmak benim için çok zordu. Samimi gelmeyen insanlar zaten hep vardı. Bunu da her zaman için dile getirdim. O insanların samimiyetsiz olduğunu görünce daha çok soğuyorsun. Zaten zor olan bir yarışmadan soğumana neden oluyor" ifadelerini kullandı.

“Her yerde kulisler dönüyordu”

Doğan Keser, Çağrı için de konuştu ve “Çağrı abi ile aramız çok iyiydi. Biz takımdan ayrıydık. Her yerde kulisler dönüyordu biz hayattan bahsediyorduk" sözlerini dile getirdi.

Batuhan’a “Kafasında çok kuruyor”

Doğan Keser, Batuhan için de skandal açıklamalara imza attı. Öyle ki Survivor yorumcuları bile ne dediğini anlayamadı. Doğan Kesen, "Batuhan'da şampiyon olabilir ama aklında iyice kurması lazım. İyi bir oyuncu o. Konuştuğun zamanlarda Batuhan'ın kim olduğunun farkına biz varıyoruz. Kendisi çok renkli neşeli bir isim ama çok kafasında kuruyor Survivor'u" dedi.

Hakan Hatipoğlu Batuhan için "İnanın anlamadım ne dedi iyi bir şey mi kötü bir şey mi?" sözlerini dile getirdi. Mert Öcal ise konu hakkında "Arkadaşının iyi olduğunu ama Survivor'u kafasında çok kurduğunu dile getirdi bence" sözlerine yer verdi.