Survivor Mert Öcal'dan bomba iç çamaşırı açıklaması! Gerçekleri söyledi

Survivor'da kadınların ağda, özel günleri, iç çamaşırı gibi merak edilenlerini paylaşan Aycan Yanaç'ın, açıklamalarına Mert Öcal da katıldı. Öcal bakın hangi gerçekleri söyledi! İşte detaylar...

Survivor Mert Öcal'dan bomba iç çamaşırı açıklaması! Gerçekleri söyledi

Semih Öztürk'ün YouTube'da sunduğu programa geçtiğimiz günlerde Survivor 2020'nin yarışmacısı Aycan Yanaç katıldı. Yanaç'ın katıldığı program büyük ilgi gördü. Çünkü yıllardır Survivor'da merak edilen sorulara yanıt verdi. Yarışmacıların özel hayatına dair neleri nasıl yaptıklarının cevabı ise ilk kez yanıt buldu. 

"Biz regl olamıyorduk"

Mesela "Survivor'da kadınlar regl olduklarında nasıl yarışıyordu?" sorusuna Survivor Aycan, "Biz regl olamıyorduk. Yemek yiyemiyorduk. Vitamin, enerji alamadığımız için regl olamıyorduk. Olmuyordu, bir süreden sonra zaten ayaklarımız su topluyordu. Ayak bileklerimiz şişiyordu'' dedi.

"İki üç tane de iç çamaşırına..."

Aycan Yanaç "İç çamaşırı giyebiliyor muydunuz?" sorusuna ise, "Tabii ki de üstümüzde kıyafet tek bir tane vardı. Ara sıra değiştiriyorduk. Ceketimiz, uzun eşofmanımız vardı. İki üç tane de iç çamaşırına çantamızda izin veriyorlardı" yanıtını verdi.

Survivor'da kadınlara dair merak edilenlerin sıklıkla gündem oluyor. Bunlardan biri ise kadın yarışmacıların tüylerini nasıl aldığı... Aycan Yanaç "Tüylerinizi nasıl alıyordunuz?" sorusuna dair ise şunları söyledi:

"Genellikle bütün kadınlar Survivor’a gitmeden lazer oluyorlar. Kimsenin ağdaya ya da jilete ihtiyacı olmuyordu. Öyle bir problem yaşamıyorduk."

Yanaç'ın anlattıklarıyla en sonunda gizem ortadan kalktı.

Aycan Yanaç regl, adada ağda ve iç çamaşırı detayına kadar pek çok açıklama yapmıştı. Bu açıklamaların ardından benzer sorular Mert Öcal'a da soruldu. Survivor Mert de açık açık sorulara yanıt verdi.

Survivor Mert iç çamaşırı var mı sorusuna şu yanıtı verdi: "İç çamaşırı ben yanımda götürmüştüm şortun içine ama sponsorumuz spor taytları veriyordu onlardan giyiyorduk" dedi.

Mert Öcal çok merak edilen "Adada namaz kılan var mıydı" sorusuna ise "Ben görmedim ama Uğur Pektaş'ın kıldığını söylüyorlardı bir de Şaziye de kılıyormuş ama emin değilim" dedi.

"Toplu s.çmıyoruz kimse kimseyi görmüyor"

Mert Öcal tuvalet ihtiyacını da adada gördüklerini ve tuvalet olmadığını söylerken "Neticede toplu s.çmıyoruz kimse kimseyi görmüyor" diyerek şaşırttı.