Survivor'da ampute sporcuya büyük saygısızlık! "Seninle ben denk bile olmayabilirim"

Survivor 2023 kadrosu açıklanırken yarışmaya dahil olan Ampute Milli Takımı'nın yıldızı Barış Telli'nin performansı izleyiciler tarafından oldukça merak edilmişti.

Survivor'da ampute sporcuya büyük saygısızlık! "Seninle ben denk bile olmayabilirim"

Survivor 2023 kadrosu açıklanırken yarışmaya dahil olan Ampute Milli Takımı'nın yıldızı Barış Telli'nin performansı izleyiciler tarafından oldukça merak edilmişti. Azmi ve başarısıyla gönülleri fetheden Barış Telli'ye Survivor'da yapılan büyük saygısızlık sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Engeli bulunan Barış Telli, yarışmadaki hırsı ve başarısıyla tüm Türkiye'nin dikkatini çekmeyi başardı. Protez bacakla yarışan Barış Telli, hızı ve el becerisiyle rakip tanımıyor. 

BÜYÜK SAYGISIZLIK

Dün akşam oynanan erzak oyununda Barış Telli'ye yapılan saygısızlık sosyal medyanın gündemine geldi. Henüz 4 yaşındayken araba kazası sonucu bacağını kaybeden Telli, hayata daha sıkı sarılmış ve Türkiye'nin gururu oldu. Erzak oyununda takım arkadaşları Halil ve Aysu’nun yaptığı saygısızlığa tepkiler çığ gibi büyüdü.

"SENİNLE BEN DENK BİLE OLMAYABİLİRİM"

Takım arkadaşları Aysu ve Halil'in Barış Telli’ye nasıl olsa yenileceği için ona göre seçim yapması gerektiğini ima etmesinin ardından Telli bu yoruma üzüldüğünü dile getirdi. Yaşanan olayın ardından karşı takımın yarışmacısı Aziz "Ben senin çok güçlü olduğunu düşünüyorum. Seninle ben denk bile olmayabilirim yani." dedi.