Survivor’da bomba bölüm! Ünlüler Adası’nda yıkım var! “Her şey buraya kadarmış!”

Survivor yayın günlerinde reytingleri alt üst etmeye devam ediyor. Son fragmanda ünlüler adasında ortaya çıkan gerginlik tüm dengeleri alt üst etti. Gruplaşmanın başladığı takımda yarışmacıların dil e getirdiği sözler dikkatlerden kaçmadı. O yarışmacıların sözleri ise gündeme damga vurdu.

Survivor’da bomba bölüm! Ünlüler Adası’nda yıkım var! “Her şey buraya kadarmış!”

Survivor’da gün geçtikçe yarışmacılar arasında yeni olaylar yaşanmaya devam ediyor.

Adada Ünlüler ve gönüllüler arasındaki rekabet kıyasıya sürerken, diğer yaşanan gelişmeler de izleyicinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Survivor yayın günlerinde birinciliği kimseye bırakmıyor.

Son yaşanan olayda Emin Günenç adada sağlık sorunları nedeniyle diskalifiye olmuş ve adada son derece hüzünlü anlar yaşanmasına sebep olmuştu.

Üstüne bir de ünlüler takımının gruplaşmasıyla seyirciye heyecan dolu anlar yaşattı.

Ünlüler takımında yer alan Batuhan Karacakaya’nın sözleri ise gerçekler bir bir ortaya çıkardı. O sözler sosyal medya gündeminde büyük yankı uyandırdı.

Survivor’da yaşanan bir olayda Ünlüler takımının gruplaşmaya başlaması oldu. Batuhan Karacakaya’nın, “İkişer ikişer bir grup olup akıl birliği yapmışlar!” sözleri tüm dengeleri değiştirdi.

Milyonlarca kişi takımlarda gruplaşma olmasının yanlış olduğunu ve bu durumun yalnızca oyun performanslarını olumsuz yönde etkileyeceğini ifade etti.

Ünlüler takımının gruplaşmaya başlaması izleyici kitlesinin sinirlenmesine neden oldu. Takımlar arasında gruplaşmanın doğru olmadığını belirten seyirci, “Her şey buraya kadarmış! Bundan sonra bir performans beklemeyelim!”, “Gruplaşmanın olduğu yerde başarı olmaz!”, “Birlik olmak varken ne gerek var gruplaşmaya? Anlamış değilim…” sözlerini dile getirdi.