Survivor'da gündeme damgasını vuran fotoğraf: Maske gerçeğiyle tanıştılar

Survivor 2020 finaline kalan üç isim Barış, Cemal Can ve Yasin İstanbul Galataport'ta yapılacak final için Dominik'ten özel jetle ayrıldı. Yarışmacılar maske gerçeğiyle de ilk kez tanıştı.

Survivor'da gündeme damgasını vuran fotoğraf: Maske gerçeğiyle tanıştılar

Survivor 2020 finalistleri olan Barış, Cemal Can ve Yasin büyük final için Dominik'ten Acun Ilıcalı'nın özel jetiyle ayrıldı. Cemal Can'ın maske tepkisi de dikkatleri çekti.

Survivor 2020 Dominik'ten son yayınını yaptı ve elenen isim Berkan oldu. Canlı yayında TV8'de yayınlanan elemeden hemen sonra ise finale kalan Cemal Can Canseven, Barış Murat Yağcı ve Yasin Obuz, İstanbul'daki büyük final için yola çıktı.

Acun Ilıcalı, Survivor 2020 finalistlerini özel jetiyle Dominik'ten İstanbul'da getiriyor. Toplam 14 saat sürecek olan yolculuğun ilk dakikalarında Acun Ilıcalı, Instagram hesabından canlı yayın yaptı. 

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınından etkilenmeyen bir bölgede, Dominik'te aylardır yaşayan Survivor finalistleri ise ilk defa maske gerçeğiyle tanıştı.

Havaalanında maske takmak zorunda kalan yarışmacılardan Cemal Can, "Biz hep böyle mi dolaşacağız?" diye Acun Ilıcalı'ya sordu. Acun ise, "Sokaktaysan evet ama çekimlerde takmayacaksınız" dedi.

İstanbul'daki finale gitmek için Acun Ilıcalı'nın özel jetine binen yarışmacılar büyük heyecan yaşadı. Acun Ilıcalı ise uzun yolculuk sırasında uçaktan canlı yayın yapacaklarını söyledi.

Öte yandan Survivor'ın Dominik'te son gününde Yasin, Cemal Can, Berkan ve Barış duygusal anlar yaşadı. 5 aydır yaşadıkları yere veda eden yarışmacılar, eşyalarını topladı. Yarışmacılar adaya birbirlerine sarılarak veda etti.

Survivor 2020'de Berkan, Cemal Can, Yasin ve Barış ile daha önce elenen yarışmacılar Yüzleşme Konseyi'nde karşı karşıya geldi. Eğlenceli anların yaşandığı konseyde, eski yarışmacılar final dörtlüsüne akıllarındaki soruları sordu.

Survivor son bölümdeki ada konseyi Dominik'ten canlı olarak yayınlandı. Canlı yayın sırasında Berkan, Barış ve Yasin arasında sms oylaması başlatıldı. Yayın boyunca süren sms oylamasındaki sıralamaya göre ise, 3 yarışmacı arasında en az oyu alan ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor 2020'den elenen isim Berkan Karabulut oldu.

Survivor 2020'den elenen Berkan Karabulut veda konuşmasında, "Survivor'dan elendikten sonra veda konuşması yapan Berkan, "Kimse üzülmesin benim için, burada çok güzel yarıştım. Mertçe mücadele verdim. Ömrümün sonuna kadar unutmayacağım tecrübeler ve hatıralar edindim. 3 yarışmacı da ayrı ayrı şampiyonluğu hak eden isimler" ifadelerini kullandı.

"Üzgünüm, hepiniz çok değerlisiniz benim için. Şu anı yaşamak beni çok mutsuz ediyor. Survivor'da seni yedekten aldık, gittiğin takımı zirveye taşıdın. Takımı hep heyecanlandırdın, Survivor'da neredeyse görmediğin ödül kalmadı.

Benim için bir insanın çevresinde olması gereken dostlardan birisin. Ben bugün gerçekten çok üzgünüm. Çok temiz kalpli bir insansın ve bunun karşılığını hayatta mutlaka göreceksin. Senin iyi niyetin sadece bana geçmedi, inan bütün ülkeye geçti. Sen ileride daha çok görmek istediğim yarışmacılardan birisin. Bir gün canım çok sıkılırsa seni arayacağım. Çok güzel bir enerjin var." 

Survivor finali ne zaman nerede yapılacak?

Survivor 2020 finali 13 ve 14 Temmuz'da İstanbul Galataport'ta yapılacak. Canlı yayında ekrana gelecek olan finalde, 13 Temmuz Pazartesi akşamı bir yarışmacı sms oylamasıyla veda edecek. 14 Temmuz Salı akşamı ise yine sms oylamasıyla Survivor 2020 şampiyonu belli olacak. Galataport'taki final ise koronavirüs salgını nedeniyle seyircilere kapalı olacak. Finale sadece eski yarışmacılar ve finale kalan Cemal Can, Barış ve Yasin'in aileleri katılabilecek.