Survivor'ın kadın şampiyonu iki dizide oynayacak

Survivor'ın kadın şampiyonu olarak büyük bir başarı elde eden Merve Oflaz şöhreti buradan yakalamıştı. Daha önce Arka Sokaklar dizisinde oynayan Oflaz'a iki diziden teklif geldi.

Survivor'ın kadın şampiyonu iki dizide oynayacak

Ekranlara iyiden iyiye alışan Survivor'ın kadın şampiyonu Merve Oflaz, Arka Sokaklar dizisinde büyük başarı elde etmişti. Güzel oyuncu Merve Oflaz ekranlara dönmeye hazırlıyor. Hem de iki dizide birden. tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Merve Oflaz sevilen iki dizide de yer alacak. 

Merve Oflaz'ın oynayacağı dizide Halit Ergenç de var

Merve Oflaz bir değil, iki diziyle birden setlere dönüyor. Dizilerden biri “Numen”… Ünlü oyuncu Disney Plus için çekilen ve Halit Ergenç, Melis Sezen ve Songül Öden gibi isimlerin kadrosunda olduğu diziyle anlaştı. Özer Feyzioğlu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu projede bir adamın yaptığı buluş ve ardından değişen yaşamı anlatılıyor.

Survivor'ın kadın şampiyonu iki dizide oynayacak - Resim : 1

FOX TV'nin dizisinde de yer alacak

Zengin Kız Öte yandan Merve Oflaz ayrıca Medyapım’ın FOX için çektiği Alina Boz, Tarık Emir Tekin, Nazan Kesal, Müfit Kayacan, Hazal Filiz Küçükköse’yi buluşturan “Zengin Kız” dizisine dahil oldu. Merve Oflaz dizide sürpriz bir karakteri canlandıracak.