25 yıl sanki hiç geçmemiş gibi! Ünlü ikizlerin son hali herkesi şoke etti

Sweet Valley High'ı hatırlıyor musunuz? Ekranlarda gösteriminin üzerinden 25 yıl geçti. Dizinin ikizleri Brittany ve Cynthia Daniel ise son haliyle herkesi şoke etti.  Sweet Valley High dizisinde rol alan ikizlerin şu ana kadar neler yaptığını merak ettiniz mi? İşte, ünlü ikizlerin son hali...

25 yıl sanki hiç geçmemiş gibi! Ünlü ikizlerin son hali herkesi şoke etti

1994'ten 1997'ye kadar ikiz kardeşler Brittany ve Cynthia Daniel, Sweet Valley High'ın TV versiyonunda rol aldı. Francine Pascal'ın  popüler kitaplarından ilham alan 90'lar dizisi Sweet Valley High dört sezon sürdü. Dizi, şimdiye kadarki en iyi Tv tema şarkılarından birine sahipti.

25 yıl sanki hiç geçmemiş gibi! Ünlü ikizlerin son hali herkesi şoke etti - Resim : 1

Sweet Valley High'ın konusu Kaliforniya'daki kurgusal Sweet Valley High'a taşınan iki güzel ikiz kız kardeş hakkındaydı. Gerçek hayatta ikiz olan Brittany ve Cynthia, bu dizide  Jessica ve Elizabeth Wakefield'ı canlandırarak dünya çapında bir ün kazandı. Biri sıcakkanlı ve arkadaş canlısı, diğeri ise sorumsuz ve yaramaz bir karakteri canladırıyordu.

25 yıl sanki hiç geçmemiş gibi! Ünlü ikizlerin son hali herkesi şoke etti - Resim : 2

Şimdi ikiz kız kardeşler 45 yaşında. Anılara bir yolculuk yapalım ve kız kardeşlerin o günden bugüne neler yaptığını görelim…

Brittany ve Cynthia, Sweet Valley High 1997'de ilk kez sona erdiğinde kameralardan uzaklaştı.

25 yıl sanki hiç geçmemiş gibi! Ünlü ikizlerin son hali herkesi şoke etti - Resim : 3

Ancak bu, başarılı olmadıkları anlamına gelmiyordu; Aslında, gösterinin popülaritesi, her iki kız kardeşe de 1995'te Genç Sanatçı Ödülü kazandırdı. Dizinin sona ermesinin ardından, oyuncular kendi yollarına gittiler.

25 yıl sanki hiç geçmemiş gibi! Ünlü ikizlerin son hali herkesi şoke etti - Resim : 4

Sweet Valley High'ın bir diğer oyuncusu Manley Pope ve Amy Danles 1999'da gerçek hayatta evlendiler ve ikizler hala en iyi arkadaşlarıydı. Kız kardeşler, dizi 1994'te yayınlanmaya başladığında 18 yaşındaydı. 

25 yıl sanki hiç geçmemiş gibi! Ünlü ikizlerin son hali herkesi şoke etti - Resim : 5

Dizi üç sezon Fox'ta yayınlandı fakat son sezonu için UPN'ye taşındı. Daha sonra düşük reytingler nedeniyle Ekim ayında dizi iptal edildi. Sweet Valley High kitap serisinin ilki 1983 yılında yayınlandı ve sonraki 20 yıl boyunca yayınlanmaya devam etti.

25 yıl sanki hiç geçmemiş gibi! Ünlü ikizlerin son hali herkesi şoke etti - Resim : 6

Cynthia, Sweet Valley High'dan sonra oyunculuğa kapıları kapatmış gibi görünüyordu, ancak Brittany ilgi odağı olmaya devam etti.

Brittany

Brittany, ikizi Cynthia'ya göre daha vahşi bir karakteri canlandırdı. Brittany ikiz kız kardeşiyle erken yaşlardan itibaren çalışmaya başladı. Sweet Valley High sırasında, her iki kız kardeş de The Basketball Diaries'de Leonardo DiCaprio ile birlikte yer aldı.

25 yıl sanki hiç geçmemiş gibi! Ünlü ikizlerin son hali herkesi şoke etti - Resim : 7

Dizinin sona ermesinden iki yıl sonra Brittany, Dawson's Creek'in 3. Sezonunda dört bölüm boyunca Eve Whitman rolünü canlandırdı. 2004'te White Chicks, Joe Dirt, Joe Dirt 2 ve ABD komedi şovları The Game and It's Always Sunny in Philadelphia'da rol aldı.

25 yıl sanki hiç geçmemiş gibi! Ünlü ikizlerin son hali herkesi şoke etti - Resim : 8

Brittany, BET'in The Game'de Kelly Pitts karakterine hayat verdi. Bu dizi 9. sezonda düzenli bir dizi oldu. Brittany 2005 yılında, Philadelphia'daki Her Zaman Güneşli'de canlandırdığı transseksüel kadın rolüyle, önümüzdeki beş yıl boyunca dört bölümde yer aldı. 

25 yıl sanki hiç geçmemiş gibi! Ünlü ikizlerin son hali herkesi şoke etti - Resim : 9

Brittney 2007'de, Last of the Romantics'teki rolüyle New York Uluslararası Bağımsız Film ve Video Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı.En son 2016'da ABC şovu Black-ish'de rol aldı. Brittany, 2011'de kan kanseriyle savaştı.

25 yıl sanki hiç geçmemiş gibi! Ünlü ikizlerin son hali herkesi şoke etti - Resim : 10

Yıldız oyuncunun 4. evre Hodgkin dışı lenfoması vardı fakat kanseri atlattı. Brittany, 2014'te insanlara verdiği mücadeleden bahsederken, “Ölmekten gerçekten korkmadım. Ama yaşamak için çok savaştım çünkü (Cynthia'yı) arkamda bırakamazdım. Ailem olmadan bunu asla atlatamazdım. Ailem benim için her şey" diyor.

25 yıl sanki hiç geçmemiş gibi! Ünlü ikizlerin son hali herkesi şoke etti - Resim : 11

Oyuncu, kanserle verdiği mücadelede başkalarına ilham olmak için sessizliğini bozmaya karar verdi.Brittany, erkek arkadaşı California merkezli komisyoncu ve  avukat Adam Touni ile 2017'de muhteşem bir düğünle evlendi.

25 yıl sanki hiç geçmemiş gibi! Ünlü ikizlerin son hali herkesi şoke etti - Resim : 12

Yeni evliler, People'a, "Bu özel günde arkadaşlarımız ve ailemizden sevgi ve şefkatin taşmasından dolayı çok şaşkınız. Bu yolculuğa birlikte başlarken bu tür bir desteğe sahip olduğumuz için çok minnettarız" ifadelerini kullandı. 

25 yıl sanki hiç geçmemiş gibi! Ünlü ikizlerin son hali herkesi şoke etti - Resim : 13

Cynthia 

Sweet Valley High'da Brittany,'den daha mantıklı bi karakter olan Elizabeth'i oynayan Cynthia, popüler şov sona erdiğinde oyunculuk kariyerinden vazgeçmiş gibi görünüyordu. Şimdi 45 yaşında olan Cynthia, kız kardeşi Brittany spot ışığında kalmaya devam ederken, kendisi fotoğrafçılıkta kariyer yaptı. Fakat, 2002'de That '80s Show'un bir bölümünde kız kardeşiyle birlikte rol aldı.

25 yıl sanki hiç geçmemiş gibi! Ünlü ikizlerin son hali herkesi şoke etti - Resim : 14

Kısa sürede ün kazanmasnın dışında Cynthia, kariyerini değiştirip profesyonel fotoğrafçılık çalışmalarına ve stüdyosu Five Arrows Photography'ye odaklandı.Cynthia, kişisel hayatında Amerikalı film ve televizyon oyuncusu Cole Kenneth Hauser ile anlaşmıştı - Cole'u 2 Fast 2 Furious'taki kötü adam olarak hatırlayabilirsiniz!

25 yıl sanki hiç geçmemiş gibi! Ünlü ikizlerin son hali herkesi şoke etti - Resim : 15

15 yıldır evli olan çiftin,  Ryland ve Colt adında ki oğlu ve Steely Rose adında bir kızı olmak üzere üç çocuğu var.

Kardeşler şimdi ne yapıyor?

Aradan yirmi yıl geçti ve 45 yaşındaki ikizler hala muhteşem hayatlar yaşıyor ve birlikte dünyayı dolaşıyor. Kız kardeşler hala çok yakınlar. 'İkiz' imparatorluklarını kurmaya devam ediyorlar.

25 yıl sanki hiç geçmemiş gibi! Ünlü ikizlerin son hali herkesi şoke etti - Resim : 16

Kız kardeşler 2016'da, kıskanılacak derecede olan maceralarını Instagram'da #thetwintravelers hashtag'i ile belgelediler. Ayrıca, kıskanılacak gezilerinden fotoğrafların yer aldığı @thetwintravelersexperience adlı bir Instagram hesabı açtılar.

25 yıl sanki hiç geçmemiş gibi! Ünlü ikizlerin son hali herkesi şoke etti - Resim : 17

Takipçileri, Meksika'daki seyahatlerine hayran kaldılar ve ikiz kardeşler Toskana'da şarap tadımı yaparken onları huşu içinde izlediler. İkili daha sonra 2017'de, 'The Sweet Life' adında kendi yaşam tarzlarından oluşan blogu başlattı.

25 yıl sanki hiç geçmemiş gibi! Ünlü ikizlerin son hali herkesi şoke etti - Resim : 18

Bu blog, kadınlara yönelik yaşam tarzı, moda ve güzellik, temiz yemek yapımı, fitness, kişisel gelişim, sağlıklı yaşam, seyahat, ev dekorasyonu ve ebeveynliğe kadar her şeyi kapsıyor. İkizler, kendi yaşam tarzı markalarını Sweet Collection XO olarak yeniden markaladı ve birbirlerine her zamankinden daha yakın oldular. İkili, eğlendikleri fotoğrafları sosyal medyada sürekli paylaşıyorlar!

25 yıl sanki hiç geçmemiş gibi! Ünlü ikizlerin son hali herkesi şoke etti - Resim : 19

Sweet Valley High yeniden...

Sweet Valley High'ı bir daha asla göremeyeceğimiz düşüncesine çok üzülmemize gerek yok. Brittany 2015'te olduğu gibi, Entertainment Weekly'ye kendisinin ve kız kardeşinin kitabın yaratıcısıyla sohbet etmekle ilgilendiklerini söyledi.

"Önümüzdeki birkaç hafta içinde Francine Pascal ile bir görüşmemiz var, bu yüzden evet, kesinlikle yeniden başlatmakla ilgileniyoruz" dedi.

Francine, Jessica ve Elizabeth 30'lu yaşlarındayken gösterilen 2011 tarihli Sweet Valley Confidential'ı yayınladı.