Taha Duymaz kimdir, kaç yaşındaydı? Taha Duymaz’ın cenazesine ulaşıldı mı?

Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’dan acı haber geldi. Hatay’da enkaz altında kalan Taha Duymaz’dan günlerdir haber alınamıyordu. Kurtarma çalışmalarının devam ettiği Hatay’da Taha Duymaz ve kardeşlerinin cansız bedenine ulaşıldı. Peki, Taha Duymaz kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Taha Duymaz hakkında merak edilenler…

Taha Duymaz kimdir, kaç yaşındaydı? Taha Duymaz’ın cenazesine ulaşıldı mı?

Sosyal medyada yemek videolarıyla tanınan Taha Duymaz’dan kötü haber geldi. Günlerdir, sosyal medyada Taha Duymaz ve kardeşleri için ünlüler çağrıda bulunuyordu. Depremde etkilenen iller arasında olan Hatay’da yaşadığı apartmanın enkazında Taha Duymaz ve kardeşlerinin cansız bedenine ulaşıldı. Acı haberi arkadaşı verdi.

TAHA DUYMAZ KİMDİR?

Taha Duymaz, 1 Eylül 2003'te, Hatay'ın Yayladağı ilçesinde dünyaya geldi. 4. sınıfta eğitimine ara vermek zorunda kalan Taha Duymaz, ailesinin geçimine katkı sağlamak için bu kararı aldığını açıklamıştı.

Her fırsatta yemek yapmanın en büyük tutkusu olduğunu belirten Taha Duymaz, Youtube'da yayımladığı, evinin mutfağında çektiği yemek yapma videolarıyla binlerce insan tarafından tanındı.

Duymaz’ın kısa süre önce burun ameliyatı olduğu bilinirken aynı zamanda dudağı, çenesi, kulakları ve yanaklarında da estetik dokunuşlar olduğu iddia ediliyordu. Yüzündeki fiziksel değişimin ardından sosyal medya hesabından sıklıkla paylaşım yapan fenomen, takipçilerinden de çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Fenomenin aylar önce takipçileri ile yaptığı soru-cevap videosu sosyal medyada bir kez daha gündem olmuştu.

Takipçilerinden gelen soruları cevaplayan Duymaz, "Gelecekteki planların nedir?" sorusuna "Ben geleceği görmüyorum bilmiyorum yarına da kadar kalır mıyım bilmiyorum. Ben bu kafadayım, az yaşayacağımı düşünüyorum. Ben çok yaşamam bence. Az yaşayacağımı düşündüğüm için geleceğe dair planlar kurmak istemiyorum. Hayal kursaydım aileme bakmaya devam ederdim. Her zaman iyi bir insan olmaya çalışıyorum zaten" cevabını verdi.