Taksim'de polise saldıran Lübnanlı hastaneyi de birbirine kattı

Taksim'de maske takmadığı için kendisini uyaran polislere saldıran Lübnanlı turist, sağlık kontrolü için götürüldüğü hastaneyi de birbirine kattı. Zanlı sınır dışı işlemleri yapılmak üzere göç idaresine teslim edildi.

Taksim'de polise saldıran Lübnanlı hastaneyi de birbirine kattı

Taksim'de maske takmadığı için kendisini uyaran polise saldıran Lübnan uyruklu zanlı, hastaneyi de birbirine kattı. Sağlık kontrolü için götürüldüğü hastanede sinir krizi geçiren ve kafasını duvara vuran zanlı, kameralara yansıdı. Tedavisinin ardından adliyeye sevk edilen zanlının sınır dışı edileceği öğrenildi.
Taksim'de dün yaşanan olayda Lübnan asıllı Baha H. isimli zanlı, maske takmadığı için kendisini uyaran polise saldırmış ve gözaltına alınmıştı.

Olay çıkardı

Gözaltı işleminin ardından sağlık kontrolü için hastaneye götürülen zanlının, burada da olay çıkardığı ortaya çıktı. Sinir krizi geçiren ve kafasını duvarlara vuran zanlı, kameralara yansıdı. Tedavisinin ardından taburcu edilen zanlı, adliyeye sevk edildi. Nöbetçi savcıya ifade veren zanlı serbest bırakıldı. Zanlı, polis tarafından sınır dışı işlemleri yapılmak üzere İl Göç İdaresi'ne teslim edildi.