Tamer Karadağlı nasıl zayıfladığını açıkladı!

Haluk karakteriyle tanınan usta oyuncu, geçtiğimiz günlerde Savaşçı dizisinin kadrosuna dahil olmuştu. Tamer Karadağlı, yeni dizisi Savaşçı'daki Göktürk Albay rolü için kilo verdi.

Tamer Karadağlı nasıl zayıfladığını açıkladı!

Çocuklar Duymasın'ın taş fırın erkeği Haluk olarak hafızalara kazınan Tamer Karadağlı, yeni dizisi Savaşçı'daki Göktürk Albay rolü için kilo verdi. Ünlü oyuncunun son görüntüsündeki inanılmaz değişimi dikkat çekti.Çocuklar Duymasın adlı fenomen diziyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Tamer Karadağlı, inanılmaz diyebileceğimiz yeni görüntüsüyle herkesi şaşırttı.

Taş fırın erkeği Haluk olarak anılan usta oyuncu, geçtiğimiz günlerde Fox TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Savaşçı kadrosuna dahil olmuştu. Ekranlara Göktürk Albay karakteriyle dönmeye hazırlanan Karadağlı, dizi çalışmalarına başladığının sinyallerini son görüntüsü ile göstermiş oldu.

Snob Magazin'in haberine göre, yeni dizisinde fit olarak kameralar karşısına geçmek isteyen ünlü oyuncu, heyecanlı olduğunu belirtti ve zayıflamasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

9,5 kilo verdim. Aslanlar gibi spor yaparak verdim bu kiloları. Bu kiloda kalacağım.

Öte yandan Tamer Karadağlı, sosyal medya hesabından yeni dizisi Savaşçı'yla ilgili yeni paylaşımlarda bulundu.