Mucize Doktor'un Ferman'ı Onur Tuna'nın yeni aşkı bakın kim çıktı!

Taner Ölmez ve Nazlı Gülengül ile birlikte rol aldığı FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor'da Ferman karakterine hayat veren Onur Tuna'nın yeni aşkı bakın kim çıktı. İşte ayrıntılar...

Mucize Doktor'un Ferman'ı Onur Tuna'nın yeni aşkı bakın kim çıktı!

Mucize Doktor dizisinde gösterdiği performans ile dikkatleri yeniden üzerine çeken Onur Tuna'nın kendisi gibi oyuncu olan Elif Doğan ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Özel hayatı ile pek gündeme gelmeyen Onur Tuna'nın bu ilişkiye bir kaç ay önce başladığı iddia edildi.

Yakışıklı oyuncu Onur Tuna ile Elif Doğan'ın ilişkisinin başlamasına sebep de yine bir ortak oyuncu arkadaşları. Daha önce Onur Tuna ile Yasak Elma dizisinde aynı seti paylaşan Sevda Erginci'nin ilişkinin mimarı olduğu belirtiliyor.

 

Mucize Doktor'un Ferman'ı Onur Tuna'nın yeni aşkı bakın kim çıktı! - Resim : 2

"Kolay değil ilişki yaşamak, o yüzden izole olman gerekiyor"

Ünlü oyuncu Onur Tuna, 'İlişkilerinde nasılsın?' sorusuna, “Delidolu ve kıskancım. Ama bu “Bunu giyemezsin” tarzında değil. Bunu daha tatlı yollarla yapan biriyim. Bir kadın da bence bunu ister. Sahiplenilmek, merak edilmek… Ben de öyleyim, merak edilmek isterim yoksa neden ilişki yaşayayım ki? Birinin beni sahiplendiğini bilmek güzel. Gerçek sahiplenme varsa biraz fedakâr olman gerekiyor. Kolay değil ilişki yaşamak. O yüzden izole olman gerekiyor. İnsanlar birbirini yanlış algılıyor. Bunun ilişkiye zararı var" cevabı vermişti.

"O an aşkın bittiğini düşünmek büyük hata"

Tuna, "Aşkı nasıl tanımlarsın?" sorusuna ise, "Aşk bir takıntıdır. Dokunduğun, birlikte uyuduğun, vakit geçirdiğin, hormonlarınla yaklaştığın birini alışkanlık haline getirirsin. Aşk başta yoğun başlar sonra dengeye oturur. O an aşkın bittiğini düşünmek büyük hata. Olay dengeye oturuyor, biten bir şey yok. Bitse zaten herkes birbirinden gider” demişti.

Haberin kaynağı için TIKLAYINIZ