Tarım işçisi Safiye'den 4 aydır haber alınamıyor

Tarım işçiliği yapmak için Şanlıurfa'dan Diyarbakır'a giden 29 yaşındaki Safiye Karadağ sırra kadem bastı. Genç kadının ailesi 4 aydır haber alamadıkları kızlarının bulunmasını istiyor.

Tarım işçisi Safiye'den 4 aydır haber alınamıyor

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinden geçen yıl ekim ayında tarım işçiliği yapmak için Diyarbakır’a giden Karadağ ailesinin çocuklarından Safiye ortadan kayboldu. Aramalarına rağmen kızlarına ulaşamayan aile, polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu.

Arama çalışması başlatan ekipler, Safiye Karadağ'a ulaşamadı. Karadağ ailesi, 4 aydan beri kayıp olan kızlarının bulunması istedi.

Kızının kaybolduğundan bu yana hiçbir haber alamadığını anlatan Abbas Karadağ, "Kızımı aramadığım yer kalmadı. Savcılık, emniyet ve jandarmaya başvuruda bulunduk, ancak aradan 4 ay geçmesine rağmen henüz bir haber alamadık. Devlet yetkililerinden hayatından endişe ettiğim kızımı bulmalarını istiyorum" dedi.

Kaçırıldı mı?

Safiye Karabağ'ın ağabeyi Adnan Karadağ da kız kardeşinin kaçılmış olmasından endişe duyduklarını belirterek, "Kardeşimi çok merak ediyoruz. Kaçırılmasından şüpheleniyorum. Ancak, neredeyse haber alalım, iyi olduğunu bilelim bize yeter" diye konuştu.

Safiye'nin annesi Gazal Karadağ da fotoğrafına bakarak gözyaşı döktüğü kızının eve dönmesini beklediğini söyledi.