Tarkan'ın kuzeni 250 bin lira kefaletle serbest!

2017'de Ercan Gönülkırmaz'ı kendi dükkanında yaraladıktan sonra dükkanı ateşe vererek feci şekilde ölümüne neden olanların yargılandığı davada, ünlü popçu Tarkan'ın kuzeni Servet Tevetoğlu'nun 250 bin lira kefaletle serbest kalması, Gönülkırmaz'ın ailesini isyan ettirdi.

Yaralı haldeyken yanarak ölen Ercan Gönülkırmaz'ın acılı annesi kararın ardından isyan ederek  “Ünlü olmak, zengin olmak adalete engel olmamalıdır” diye konuştu. 

Ercan Gönülkırmaz iki yıl önce Esenyurtta bir şarküteri dükkanı açmıştı. Ancak orada daha önce bir yakınlarının öldürüldüğünü söyleyen bir grup, orada bir şarküteri istemediklerini söyleyerek Ercan Gönülkırmazı tehdit etmeye başladılar. Ancak Gönülkırmaz dükkanını kapatmadı. Bunun üzerine iki ayrı araçla dükkana gelen kişiler dükkanı kurşun yağmuruna tuttu. Saldırıda yaralanan Gönülkırmaz canını kurtarmak için üst kata kaçtı. Ancak saldırganlar bununla yetinmeyerek dükkanı ateşe vererek olay yerinden kaçtı. Yaralan Gönülkırmaz alev ve dumandan kendini kurtaramayarak can verdi. Dehşet anları güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.