Tarlada olduğuna yönelik ihbar aldığında hemen bölgedeki araziye doğru koştu... Çok nadir görülüyor

Bölgedeki tarlada görülen efsanevi bir yaratığı duyan adam, onu görmek için bölgeye gitti. İzin alıp, fotoğraflarını çekmek isteyen adam, çok nadir görülen albino yaratığı aramaya çıktı. Büyük bir özen ve dikkatle arayışını sürdürürken gördükleri karşısında şaşkına döndü.

Tarlada olduğuna yönelik ihbar aldığında hemen bölgedeki araziye doğru koştu... Çok nadir görülüyor

North Wales Live için bir SEO yazarı olan Matthew Evans, Galler, Flintshire'daki bir köy olan Hawarden'deki Gladstone Malikanesi'nin tarlalarında dolaştığı söylenen ender yaratık duydu.  Evans, bir arkadaşının kendisine bu ender yaratıktan bahsettiğinde, efsaneden çok büyülendiğini söyledi. bu yüzden tam David Attenborough'a gittiler ve aramaya başlamak için Hawarden Kalesi'ne yola koyuldular.

Tarlada olduğuna yönelik ihbar aldığında hemen bölgedeki araziye doğru koştu... Çok nadir görülüyor - Resim : 1

KISA BİR SÜRE SONRA ÖLÜYORLAR

British Trust for Ornithology, albino kuşların çoğunun öncelikle zayıf görme yetilerinin bir sonucu olarak, yeni doğduktan kısa bir süre sonra öldüğünü ve albino kuşların vahşi doğada yetişkinliğe ilerlediklerinin düşünülmediğini söyledi. Evans, tüm araziyi inceleme izni aldı ve aramaya başladı. Evans, "Yaklaşık bir saat geçti ve ışık azalmaya başladı, zaman aleyhimizeydi. Ama birden arkadaşım tarlalardan birinin köşesinde bembeyaz bir şekil gördü, tamamen hareketsizdi ve hareket etmiyordu ama araştırdık. Yaklaştıkça bunun bir sülün olduğu anlaşıldı ve beyazdı, adrenalin artmaya başladı." dedi.

Tarlada olduğuna yönelik ihbar aldığında hemen bölgedeki araziye doğru koştu... Çok nadir görülüyor - Resim : 2

ŞANSIN EN YÜKSEK OLDUĞU YER

Broughton'a giden bu rota, kaynaklarımın bana söylediğine göre bir albino görme şansının en yüksek olduğu yer. Evans şunları ekledi: "Son derece dikkatli yaklaştım ve yavaşça ona doğru ilerledim. Daha önce gördüğümüz diğer sülünler, 3 metreye yaklaşır yaklaşmaz fırladılar, aynı hatayı iki kez yapamazdım. Yaklaştıkça yaklaştım ve kaçmaya teşebbüs etmeden önce kuşun hemen yanındaydım. Efsaneyi çözdüğüme ve 'Hawarden'in albino sülününün' var olduğuna dair kesin kanıt bulduğuma emindim." dedi.

Tarlada olduğuna yönelik ihbar aldığında hemen bölgedeki araziye doğru koştu... Çok nadir görülüyor - Resim : 3

UMUTLARI BOŞA ÇIKTI

Ancak Evans daha sonra lösistik (beyaz) kuşların normal (siyah) gözlere sahipken, albinoların pembe gözlere sahip olduğunu fark etti. Evans, "Topladığım kanıtlara baktıktan sonra, değerli albino sülün'ün gözleri açıkça siyahtı, kalbim kırılmıştı. Bu kanatlı sahtekarın aslında lösist bir sülün, beni umutlandıran bir şarlatan olduğu çok açıktı. Görünüşe göre efsanevi Hawarden albino hala dışarıda, bu yüzden gözünüz açık olsun." dedi.