Tartıştığı annesini karnından bıçakladı

Edirne’de Mustafa Erdem Özkaya ile birlikte yaşadığı annesi Esin Özkaya ile aralarında tartışma başladı. Mustafa Erdem Özkaya tartışmada annesini karnından bıçakladı. Apır yaralanan anne Özkaya hayatını kaybetti.

Tartıştığı annesini karnından bıçakladı

Olay, Edirne’nin Keşan ilçesinde gece saatlerinde yaşandı. Apartman dairesinde oturan Mustafa Erdem Özkaya ile annesi Esin Özkaya arasında henüz sebebi bilinmeyen bir sebepten ötürü tartışma çıktı. Tartışma daha sonra giderek büyüdü ve kavgaya dönüştü.

Mustafa Erdem Özkaya mutfaktan aldığı ekmek bıçağını annesinin karnına sapladı. Bıçaklanan anne Özkaya kanlar içinde yere yığıldı. Mustafa Erdem Özkaya’nın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Hastanede hayatını kaybetti

Ağır yaralanan anne Esin Özkaya sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Esin Özkaya, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Polis ekiplerince gözaltına alınan Mustafa Erdem Özkaya, emniyetteki işlemlerinin ardından Keşan Adliyesi'ne sevk edildi.