Nihat Hatipoğlu'ndan korona virüs açıklaması

Sosyal medyada Nihat Hatipoğlu ile ilgili ortaya atılan "Korona virüse yakalandı" iddiaları asistanı tarafından yalanlandı. Ardından Nihat Hatipoğlu'nun kendisi korona virüse yakalandığını ve tedavi gördüğünü açıkladı.

Nihat Hatipoğlu'ndan korona virüs açıklaması

ATV ekranlarında yaptığı Ramazan programları ile tanınan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun koronavirüse yakalandığı iddiaları yalanlandı. Hatipoğlu'nun ciğerlerinde bir sorun olduğu için tedavi gördüğü açıklandı.

 Sosyal medyada Nihat Hatipoğlu ile ilgili koronavirüs iddiaları ortaya atıldı. Onlarca kullanıcının Nihat Hatipoğlu'nun koronavirüs olduğuna dair paylaşımlar yapmasının ardından Haberler.com'a bir açıklama yapan Hatipoğlu'nun asistanı iddialara açıklık getirdi.

KORONA TESTİ NEGATİF ÇIKTI

Hatipoğlu'nun asistanı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Nihat Hoca'nın ciğerlerinde bir sorun vardı. Korona şüphesiyle test yapıldı. Yapılan testte Nihat Hoca'nın testi negatif çıktı. Kendisi şuanda evinde. Önümüzdeki günlerde bir test daha yapılacak. Kendisi sevenlerinin duasını bekliyor" dedi.

Nihat Hatipoğlu'ndan açıklama

Nihat Hatipoğlu, basına yansıyan haberlerin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi:

Sevgili dostlar. Korona tanısı ile tedavi görüyorum. Evimde tedavi oluyorum. Sıkıntılı bir durum yok hamd olsun. Allah bana ve tedavi gören bütün hastalara şifa versin. Arayan, dua eden bütün dostlara teşekkür ederim. Allah hepinizi korusun