Düğün hazırlığı yaparken 60 bin TL’sinden oldu! "Ben canım yandı, başkasının canı yanmasın"

Arkadaşları aracılığıyla Suriye uyruklu Dua Kassum isimli kadınla tanışan Mehmet Ermiş 60 bin lira dolandırıldığını iddia etti. Ermiş, “Benim canım yandı başkalarının canı yanmasın” dedi.

Düğün hazırlığı yaparken 60 bin TL’sinden oldu! "Ben canım yandı, başkasının canı yanmasın"

Tekirdağ Çerkezköy’de yaşayan Mehmet Ermiş, arkadaşları aracılığıyla Hatay’da yaşayan Suriye uyruklu 29 yaşındaki Dua Kassum ile tanıştı.

Kısa süre sonra nişan yapan çift düğün hazırlıklarını yapmaya başladı.  Mehmet Ermiş, gelinin akrabalarıyla birlikte kuyumcuya gitti. Mehmet Ermiş yeğeni Ü.G’yi de gelin ve gelinin akrabalarının yanında bırakarak bankaya para çekmeye gitti. Ancak, Dua Kassum ve yakınları Ü.G’nin bir anlık boşluğundan yararlanarak altınlarla birlikte ortadan kayboldular.

2.5 yıldır hukuk mücadelesi veriyor

Ermiş, “Engelli olduğum için bugüne kadar evlenemedim. Ben de artık evlenip yuva kurmak istedim. Olayın yaşandığı 2018 yılında Cumhuriyet Savcılığı'na giderek suç duyurusunda bulundum. Kamera kayıtları ve her şey ortadadır. İki yıldır evlenme vaadiyle beni dolandıran Suriye uyruklu dolandırıcıların yakalanmasını bekliyorum" dedi. Mehmet Ermiş olayla ilgili 2,5 yıldır hukuk mücadelesi veriyor.

“Benim canım yandı başkalarının canı yanmasın”

Yaklaşık 60 bin TL dolandırıldığını dile getiren Ermiş, “Bugüne kadar beni yaklaşık 60 bin TL dolandırdılar.  O süre zarfında dolandırıcı olduklarına dair hiç açık vermediler. Benim gözümü boyadılar ve kandırdılar. Benim başıma geldi, başkalarının da canı yanmasın. Engelli maaşım ile aileme bakıyorum. Şu an ekonomik olarak sıkıntı yaşıyorum. Bütün varımı yoğumu bu kişilere kaptırdım. Yetkililere sesleniyorum, bu çete başkalarının canını yakmadan bir an önce yakalansın” dedi.