Tartışma alevlendi ortalık bir anda karıştı! Kanlar içinde kaldı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden iki grup arasında çıkan tartışmanın sonu kanlı bitti.

Tartışma alevlendi ortalık bir anda karıştı! Kanlar içinde kaldı

Çerkezköy’de iddiaya göre iki grup alacak verecek konusundan dolayı bir AVM önünde buluştu. Araç içerisinde gruplar arasında sözlü başlayan tartışma kısa sürede alevlendi.
İki grup 34 CVY 097 plakalı araç ile AVM'nin önünden Kumlugeçit Kavşağına kadar geldi. Burada iddiaya göre araç içerisinde S.B. ve arkadaşı tarafından darp edilen M.Y. yanında bulundurduğu silahını ateşledi ve araçtan arkadaşı ile birlikte inerek aracın lastiklerine de ateş etti.

Tartışma alevlendi ortalık bir anda karıştı! Kanlar içinde kaldı - Resim : 1

İNCELEME YAPILDI
Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine haber verdi. Polis, Kumlugeçit Kavşağı’nda geniş güvenlik önlemleri alırken, olay yeri inceleme ekipleri tarafından da çevrede inceleme yapıldı.

Tartışma alevlendi ortalık bir anda karıştı! Kanlar içinde kaldı - Resim : 2

POLİS EVİNİN ÖNÜNE KADAR İLERLEYEBİLDİ
Silahtan çıkan kurşunla 34 CVY 097 plakalı araç içerisinde bulunan S.B. yaralanırken, kimliği belirlenemeyen araç sürücüsü yaralı S.B. ile birlikte Kumlugeçit kavşağından uzaklaştı. Yaralı S.B.’yi hastaneye yetiştirmeye çalışan sürücü, patlayan lastikler ile Çerkezköy Polis Evi önüne kadar ilerleyebildi. Burada aracı yol kenarında bırakarak ticari taksiye binen yaralı S.B. ve ismi öğrenilemeyen araç sürücüsü, Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne gitti.

Tartışma alevlendi ortalık bir anda karıştı! Kanlar içinde kaldı - Resim : 3

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Hayati tehlikesi olmadığı öğrenilen S.B. hastanede tedavi altına alınırken, araç içerisinde darp edilerek başından hafif yaralanan M.Y. ise önce özel bir hastaneye, ardından ifadesi alınmak üzere Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını mercek altına alırken, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.