Türkiye pazarına uygun fiyatlı iphone! Ucuz iPhone için kollar sıvandı

Teknoloji devi olan Apple’dan Türkiye’ye özgü ve uygun fiyatlı iPhone için kullarını sıvadığı belirtildi. Apple, Türkiye pazarına uygun fiyatlı iphone çalışmalarına başladığı duyuruldu. Çalışmalar için kolları da sıvadı.

Türkiye pazarına uygun fiyatlı iphone! Ucuz iPhone için kollar sıvandı

Türkiye'ye özel uygun fiyatlı iPhone müjdelendi. En çok tercih edilen teknoloji markalarından biri olan Apple'ın, Türkiye'de satışa sunmak üzere uygun fiyatlı olacak bir iPhone modeli üzerinde çalışmalar yaptığı duyuruldu. Peki hangi İphone modeli ne kadarlık fiyatla Türkiye'de satışa sunulacak... İşte detaylar... 

Türkiye'de en çok tercih edilen telefon markalarının başında gelen Apple'ın ürettiği iPhone ile son dakika gelişmesi yaşandı. Apple, Türkiye için uygun fiyatlı bir iPhone telefon modeli üzerinde çalıştığını duyurdu. Hangi iPhone modeli Türkiye'de ne kadarlık fiyata sunulacağı merak konusu oldu. iPhone kullanaıcıları ise bu haber karşısında seivindi. 

Telefon pazarı Türkiye'de ciddi bir paya sahip. Bu payın en önemli sahiplerinden biri ise Android pazarına tek başına savaş açan İOS yazılımlı olan Apple iPhone telefonlar oluşturuyor. 

Fakat dolar kurunun ve enflasyonun artması nedeniyle telefon, bilgisayar gibi teknolojik ürünlerin fiyatları dudak uçuklatan cinsten oldu. 

Türkiye pazarına uygun iPhone
Türkiye pazarına uygun iPhone

 

Her birine ayrı ayrı zam gelen teknoloji cihazlardan en çok etkilenenler şüphesiz bilgisayar telefon ve tabletler oldu. İnsanlar, teknolojik cihazlarını değiştirmekte ya da yeni almakta epey zorlanıyor.

Ancak tüm diğer telefonlara nazaran Apple iPhone modeli ise diğer telefonlara karşın daha da zamlandı. en uygun iPhone modelinin şu sıralar 19 bin lira civarında olduğunu söylemekte fayda var? Fiyatlar bu seviyede iken Apple'ın Türkiye pazarı için üreteceği uygun fiyatlı iPhone modeli ise Apple severler için müjde gibi bir haber oldu. 

Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Apple'ın Türkiye pazarına uygun fiyatlı iPhone hangi model ve özellikte olacağı ise merak konusu oldu. En çok merakl edilen ise Türkiye için üretilecek uygun fiyatlı iPhone'un fiyatı oldu.

ABD'li teknoloji şirketi Apple'ın, Türkiye'de satışa sunulmak üzere Türkiye pazarına uygun iPhone ve bu telefonun uygun fiyatlı olması için yeni bir model üzerinde çalıştığı duyuruldu.

Satışa sunulan yeni iPhone'un, çok uygun bir fiyata piyasaya sunulması beklenrken, telefonun hangi model olacağı da merak edildi. 

Türkiye pazarına uygun iPhone fiyatı
Türkiye pazarına uygun iPhone fiyatı

 

Türkiye pazarına uygun modelinin, A10 yonga setinin olacağı da gelen bilgiler arasında yerini aldı.

Ancak teknoloji devi Apple şirketi tarafından yapılan resmi bir açıklama henüz bulunmamakla. Bununla birlikte A10 yonga seti kullanacağına dair söylentilere dayanılarak bu ihtimalin güçlü olduğu söylenebilir.

Fiyatı ne kadar olacak?

Türkiye'de satışa sunulması beklenen yeni iPhone modelinin, 300 dolar gibi bir fiyata satışa sunulacağı tahmin ediliyor.