Apple'da büyük deprem! TikTok videosu başına bela oldu! İşten kovulma nedeni bakın neymiş! "Büyük göğüslü kadınları..."

Teknoloji devi Apple'da satın almadan sorumlu başkan yardımcısı olan Tony Blevins TikTok'ta yayınlanan video yüzünden işinden oldu. Blevins'ın TikTok kullanıcısı Daniel Mac'in bir videosunda "Büyük göğüslü kadınları seviyorum" demesi başını yaktı.

Apple'da büyük deprem! TikTok videosu başına bela oldu! İşten kovulma nedeni bakın neymiş! "Büyük göğüslü kadınları..."

Apple'da satın almadan sorumlu başkan yardımcısı olan Tony Blevins'ın o videosunu Apple affetmedi. Bloomberg'in haberine göre, şirketin satın almadan sorumlu başkan yardımcısı Tony Blevins bir TikTok videosunda kaba bir tabir kullanıyor ve Apple Tony Blevins'i işten kovuyor. 

Apple affetmedi

Edinilen bilgilere göre Apple'ın üst yöneticisi olan Blevins, pahalı arabalarla gördüğü insanların ne iş yaptıklarını öğrenen ve bunu bir dizi içeriğe dönüştüren TikToker Daniel Mac'in bir videosunda yer aldı. Mac, Blevins'i pahalı bir araçla gördü ve onun ne iş yaptığını sordu. Ancak gelen yanıt oldukça müstehcen ve kabaydı. Çünkü Blevins söz konusu yanıtında, "Büyük göğüslü kadınları okşuyorum" dedi ve “büyük göğüslü kadınları nasıl sevdiği” konusunda tepki çeken bir şaka yaptı. Apple bu kaba şakayı affetmedi ve çalışanı işten çıkardı.